top of page

Wie ben ik?

In licht en liefde zal ik leven,

in licht en liefde zal ik bestaan,

in licht en liefde zal ik geven,

in licht en liefde zal ik door dit heerlijke leven gaan!

- Riri Starseed - 

Bovenstaande mantra heb ik zelf geschreven en geeft ineens een zeer duidelijk beeld van hoe ik in het leven sta.

Iedere dag bij het opstaan, is deze mantra het eerste wat ik opzeg, terwijl ik één hand op mijn buik heb liggen en de andere boven mijn hart. 

Het zet de intentie dat ik iedere dag wederom kies voor mijn herschreven verhaal en dat ik zo veel mogelijk mensen vanuit licht & liefde wil bereiken en helpen. 

Het leek me interessant om hieronder even mijn 'oude verhaal' en mijn 'nieuwe verhaal' met je te delen. 

Enerzijds zodat je beter kan inschatten wie ik ben en of ik iets voor je kan betekenen, anderzijds om de kracht van het herschrijven van je verhaal te bevestigen. Want ik ben zeker wel het bewijs dat je zoekt! 

Aangezien ik sta voor positiviteit, begin ik eerst met het nieuwe verhaal. Voel vooral de energie en lading die beide verhalen met zich meebrengen! 

Liefs

Riri

Image by AGL Fotos
MIJN VERHAAL HIER & NU
gelofte.jpg

Ik sta gekend als Riri Starseed en claim vanaf heden zonder oordeel of angst mijn geboorterecht van het licht en overvloed!

8 februari 2022 gaf ik mijzelf echt een magisch cadeau vol overvloed, zo eentje dat echt gigantisch veel in beweging zet.

De inzichten, de frequenties, de acties nadien, ... waren alleen mogelijk dankzij deze stap van zelfliefde.

Hierdoor heb ik een mega spannende stap gezet binnen mijn zielsmissie en aardse onderneming, zo eentje waarvan je gewoon weet dat je het moet doen, hoe fel je mind je ook probeert te overtuigen dat je nu echt helemaal gek geworden bent.

Het is ongelooflijk wat er mogelijk is wanneer je jouw geboorterecht claimt en owened.

Deze energie van overvloed, vrijheid en mogelijkheden brengt zo veel dingen in beweging en dit gun ik jou ook zooooooo fel!

Die JA zeggen tegen mijn fullest potential en mij hierin laten dragen op allerlei manieren, is pure magie.

Ja, ik begrijp maar al te goed dat wat ik zeg zooooo vaag en moeilijk te begrijpen is. Maar net daarom dat ik zo sterk voel dat ik next level dien te gaan, omdat enkel op die manier enkelen van jullie dit ook mogen gaan ervaren. En als is het maar een klein aantal, wauw iedere persoon dat deze sprong kan maken en mag voelen. Jeetje dat is dit risico echt waard.

Ik voel dat ik deze energie en stroming mag delen, want JA het MAG echt licht zijn!

Wie is er net als mij nog klaar om haar geboorterecht te claimen en ownen? Laten we elkaar in het licht zetten want JA dat MAG!

Ik nodig je met veel liefde uit om met me in contact te komen en ook jouw geboorterecht te gaan claimen!


MIJN OUDE VERHAAL
23916029_10155225852365847_9028905182492

Wanneer ik dit verhaal ervaar bevindt ik me in de jaren voor 2017 (= het jaar waarin ik de bewuste keuze nam om aan mijn zelfliefde te werken) en ik schrijf het ook vanuit die energie (in het heden resoneer ik niet langer met deze woorden en verhaal). 

Ik ben een jonge vrouw en mama dat alles doet voor de ander! Ik ben een mama - partner - dochter - vriendin - collega - lid van de maatschappij - ... met andere woorden een volger.

Ik weet niet wie ik werkelijk ben en wil dit ook op onbewust & bewust niveau niet ontdekken, omdat ik angst heb dat ik er dan niet meer bij zal horen. 

Ik cijfer mezelf het liefst volledig weg, zodat men niet te veel op mij gaat focussen.

Een moeilijke jeugd heeft een litteken op mij achtergelaten. De ervaring van een vader met narcistische karaktereigenschappen, waardoor ik me verbaal mishandeld voelde, zorgde ervoor dat ik nu super onzeker ben. Dat ik mezelf ontzettend lelijk vind. Dat ik niet voor mijzelf durf op te komen. Volledig in mijn schulp, vol angst om weer afgewezen te worden want als je vader je al niet graag ziet, wie doet dit dan wel?

Het moment dat de zoektocht naar werk begon, ben ik op een vervelend punt van mijn leven gekomen. Niets lijkt de plek voor mij. Ik ben zoekende naar een job waarin ik gewoon kan doen wat ik graag doe, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van mijzelf & anderen.

Continue krijg ik te horen dat ik niet goed genoeg ben omwille van het verkeerde diploma of te weinig werkervaring. De ene afwijzing na de andere, de ene verschrikkelijke werkplek met onaangename bazen na de andere. 

Een diploma bewust gehaald voor meer kansen, wat het tegenovergestelde blijkt omdat ik nu te hoog geschoold ben om nog op steun te kunnen rekenen.

Volledig met mijn rug tegen de muur, letterlijk & figuurlijk.

De combinatie van het niet volledig oké zijn met mijn jobzoektocht, zware studies, huisvrouw en vanaf 2015 ook mama zijn, heeft mij mentaal & fysiek gebroken.

Vanaf jonge leeftijd ben ik al een zorgkindje geweest op fysiek niveau. Een overmaat aan antibioticum heeft mijn immuunsysteem van jongs af zwaar onder vuur gebracht. 

Allergieën voor bijna alles, spatische colon (prikkelbare darm syndroom) dat vele ongemakkelijke & pijnlijke situaties met zich voortbracht (en ontzettend veel wc-bezoeken), de ziekte van lyme op mijn 15e levensjaar bracht wederom een inbraak op mijn imuunsysteem (zonder dat dit had gehoeven, want wederom zijn hier fouten gebeurd door de dokters).

 

Op mijn 16e geconfronteerd worden met een hernia in de onderste ruggenwervels, waardoor ik plots van een super sportief persoon  me moet neerleggen bij mijn nieuwe realiteit. Dansen is waarschijnlijk gedaan, mooie wandelingen zullen moeilijk zijn en nog veel meer.

Een foute behandeling (nogmaals medische fout) en slechte opvolging, brachten me een overprikkeldpijnsysteem en fybromylalgie. Pijn is nu een dagelijkse aanwezigheid en lijden zal deel uit maken voor de rest van mijn leven.

2013 een hels jaar, semi verlamd in de zetel levend, onder de druk bezweken. Een depressie met massale impact op mijn lichaam. 

Echter kan ik op weinig tot geen begrip rekenen van de maatschappij en ook vrienden hebben hun ware aard laten zien.

Ik voel me eenzaam, niet begrepen, gekwetst, angstig voor de rest van mijn leven, ooooh zo alleen.

Ondertussen ontdekt dat ik al heel mijn leven hoogsensitief ben, eindelijk valt een diagnose op zijn plek. Overprikkeling is een dagelijkse ervaring, maar nu begrijp ik waarom. 

2015 het jaar dat eindelijk een droom mag uitkomen, ik mag me mama noemen van een prachtige dochter. Ik zet me dan ook 200% in en cijfer nogmaals mezelf volledig weg.

Mezelf volledig verloren in het leven dat wordt verwacht, braafjes in de lijn. De zogenaamde droom van iedereen verwezenlijkt, huisje - tuintje - beestje - kindje is een feit!.

Echter zo ongelukkig, want wie ben ik? Wat is mijn doel hier? Moet ik oprecht heel mijn leven zo verder? Moet ik een leven van lijden accepteren? Hoe lang hou ik het nog vol om mijn masker te blijven opzetten? Ziet dan niemand mijn hulpvraag? Ik ben zo op!

Verschillende keren tijdens mijn jonge leven, verlang ik naar huis, dat ik dit ellendige leven mag verlaten. Dat ik dankzij de dood, me eindelijk terug volledig vrij kan voelen.

Dit is mijn verhaal, een slachtoffer van het lot - van de omstandigheden dat me zijn overkomen - van de mensen die mijn pad hebben gekruist. 

Volledig machteloos, accepteer ik mijn lot en kies ik er iedere dag voor om weer dat masker op te zetten dat men van me verwacht. Ik kies er voor om hen te sparen van mijn lijden want dit brengt hen alleen maar tot frustraties. 

OPLEIDINGEN & ERVARINGEN

Zelf geef ik minder om opleidingen & certificaten en meer om ervaringen. Om deze reden zal ik hieronder dan ook eerst focussen op de gebieden waarin ik kan helpen als ervaringsdeskundige.

Echter ik weet dat voor velen het ook belangrijk is een bepaald document te hebben verworven, als bewijs van enige kennis en ook dat stuk begrijp ik zonder twijfel. Het gaat voor mij vooral om de combinatie. Om deze reden kan je ook mijn gevolgde opleidingen hieronder terugvinden, die betrekking hebben op wat ik aanbied.

ERVARINGSDESKUNDIGE

- chronisch ziek & dagelijkse pijn = nu voor 80 - 90% pijnvrij en genezen 

- gebroken gezin = scheiding van ouders, eigen scheiding

- nieuw samengesteld gezin = ervaring als kind en als plusmama

- alleenstaande mama

- werkloze & werkzoekende

- leven van een uitkering = minimum leefloon

- zoekende naar betekenis

- hoogsensitief

- jonge spirituele ondernemer

- zielsmissie gevonden & uitoefenen

- onzeker & zelfhaat = nu zelfliefde & zelfvertrouwen

- gelovig 

- sterrenzaadje = starseed = hogere zelf 

- heldervoelend - helderwetend (nog in ontwikkeling helderziend en helderhorend)

- etc.

OPLEIDINGEN

2022 Inner Dance (moeder van KAP) @life-1a (online gefaciliteerd door Pi)

2021 Wordt een magneet voor klanten @kimrietvink (online)

2020 Basis sjamanisme @vuurvrouw (gefaciliteerd door Anne Van Leeuwen)

2020 Werken met essentiële oliën @youngliving

2019 Law of Attraction toegepast in je business @Kim Munnecom (inner circle online & Bali)

2019 Wordt levens- en zielsmissie coach @aykohuis te Geel (gegeven door Peter Grard)

          = werken met archétypes & opstellingswerk

2017 Reiki Master @Spirit of life (gegeven door Ris Birayni)

2016 Reiki graad 2 @Spirit of life (gegeven door Ris Birayni)

2015 Reiki graad 1 @droomwijzer (gegeven door Katrien Meeusen)

2010 - 2014 Bachelor in de gezinswetenschappen @HUB (afgestudeerd met onderscheiding)

2006 - 2009 Schoonheidsspecialiste & allerlei specialisaties @syntra en @sivo 

2006 Sociaal Technische Wetenschappen 

Doorheen de jaren heb ik nog een aantal extra cursussen gevolgd die me hielpen nog verder te specialiseren & kennis te vergaren. 

Ik ben er ook zeker van dat ik nooit uitgestudeerd zal zijn, want ben veel te nieuwsgierig en leergierig van aard. Elk extraatje dat ik kan absorberen, gebruik ik bewust om nadien mijn klanten nog beter te kunnen helpen in hun proces.

bottom of page