top of page

Van september tot februari.

|

België

New Earth: cyclus van afstemming

Innerlijke reis van 6 maanden

New Earth: cyclus van afstemming
New Earth: cyclus van afstemming

Time & Location

Van september tot februari.

België, België

About the event

Nieuwe Aarde Frequentie ~ de cyclus van afstemming 

Een 6 maanden innerlijke reis

Meld u aan voor een gratis Alignment-gesprek als u vragen heeft of beperkende gedachten opduiken.

Tijdens deze bijzondere reis van 6 maanden verkennen we samen met jou jouw onderbewustzijn en het Universum. Binnen deze cyclus zul je je dankzij elke afstemming (inwijding) steeds meer afstemmen op de hogere frequenties van je ziel en de frequenties van de nieuwe aarde. Dit maakt het zoveel gemakkelijker om je frequentie vast te houden en jezelf af te stemmen op je hoogste potentieel. 

Deze totale cyclus van afstemming bestaat uit 4 fasen:

1) Opening up: waarin we kennis maken met de levenskrachtenergie en hoe we ons daarop kunnen afstemmen. We werken aan je fysieke energielichaam (heilig lichaamswerk), waarin je zowel geeft als ontvangt, en je wordt uitgenodigd om op een dieper niveau te vertrouwen op je intuïtie. 

1 op 1: je ontvangt 3 afstemmingen op afstand, die persoonlijk worden ingepland met een van onze docenten.

2) New Earth ~ Wheel Of Consent: een praktijk dag waarin we met een zeer praktische methodiek onder andere ingaan op: openhartcommunicatie, veiligheid, tantrische oefeningen en traumawerk vanuit een Nieuwe Aarde-perspectief.

3) Afleiding door illusie: Deze cyclus vereist een sprong in het mentale en emotionele energielichaam.

Het is gekoppeld aan het doorbreken van de 3D-aardse regels en illusies waarmee deze samenleving verbonden is. Binnen dit proces leer je tijd & ruimte te overbruggen. Hoe snelle groei te realiseren binnen voldoende ruimte en integratie. Je neemt afscheid van oude geconditioneerde overtuigingen en gedachten die je niet langer dienen. Het ontvangen van heilige symbolen voegt extra waarde en dimensie toe.

Opnieuw 2 afstemmingen op afstand, je ontvangt 1 op 1 van een van onze docenten. 

4) Integratie: gedurende het hele traject hebben we een diepgaande focus op diepe integratie en verankering. Het geeft je de tijd die je nodig hebt om echt te belichamen wat je hebt geleerd.

Tempel dagen:

Tijdens de tempeldagen gaan we onder andere werken aan: reiki Nieuwe Aarde; opstellingen/systemische opstellingen, schaduwwerk, ademwerk, healing, essentiële oliën; orakelkaarten; tantra; en zoveel meer.

Naast de 5 verbindende Live dagen wordt elke fase ondersteund door een uitgebreid online portaal met o.a.: verdiepingswijsheden beschreven in een handleiding, werkboeken met oefeningen, video’s, meditaties etc. 

Als enorme bonus kom je terecht in een groeiende gemeenschap waar je contact kunt maken met degenen die eerder of/en samen met jou het pad zijn betreden. Deze community staat een leven lang voor je klaar. 

Jouw leer- en integratieproces wordt tijdens deze 6 maanden op vele manieren gestimuleerd, zowel tijdens de livedagen, de initiaties als het online platform. Deze cyclus is voor degenen die al enige ervaring hebben op het gebied van energie- en mindsetwerk. Dus als je al Reiki, kundaliniwerk, yoga, tantra, etc. hebt gedaan, ben je zeker welkom om nog dieper in het konijnenhol te vallen. Toch verwelkomen we ook degenen die nog steeds 'denken' dat ze 'nieuw' zijn, maar zich sterk aangetrokken voelen tot deze reis. Het vertelt je dat je er klaar voor bent en verder dan je denkt. 

Ervaar en leer hoe het voelt om te spelen, werken en in beweging te komen met levenskracht & Nieuwe Aarde energie.

Er is ruimte voor slechts 6 zielen om binnen te komen. Zorg er dus voor dat je niet te lang wacht. 

New Earth Teaching brengt alle vormen van werken met levenskrachtenergie samen. Ontdek jezelf en je innerlijke krachten op een heel andere manier.

De energie-uitwisseling voor dit pad bedraagt ​​€3333 incl. BTW. VAT.

Mogelijkheid om in termijnen te betalen 3 - 6 of 9 maanden (totaalbedrag €3333 is excl. BTW).

Meld je vooraf aan als je geïnteresseerd bent en ontvang een gratis afstemmingsgesprek met een van onze docenten.

Share this event

bottom of page