top of page

Rowánn Daneels

RNE Teacher & Queer Energy worker

Rowánn Daneels


Ik ben een Non-binaire, queer energiewerker die momenteel in Antwerpen woont. Van kinds af aan lagen mijn interesses buiten de norm, waardoor ik een zeer interessant en rijk leven heb gevoerd. Binnen dit leven heb ik veel gereisd, zowel in de wereld als in mezelf, en uiteindelijk ben ik geland op een plekje waar ik voelde dat mijn wortels, zowel als mijn bladeren en bloesems weelderig kunnen groeien.


Doorheen de jaren ben ik dichter en dichter bij de kern gekomen van wat ik hier op aarde mag neerzetten en creëren. Zo heb ik ontdekt dat mijn kracht net zit in al die kleine kronkeltjes buiten de normativiteit, en heb mijn queerness, mijn gender, mijn (non)identiteit en mijn manier van naar liefde kijken (polyamoureus, ecosensueel en allesomvattende onvoorwaardelijke liefde nastreven) leren omarmen, en als kracht zien zodat ik anderen hier ook in kan begeleiden.


In 2022 kwam Reiki New Earth dan op mijn pad via Riri Starseed (voordien had ik al heel lang interesse in heling, spiritualiteit en voornamelijk ook Reiki, maar er was nooit het juiste moment of de commitment of de financiële mogelijkheid). Dit begon als een verjaardagscadeau aan mezelf in de vorm van de eerste Reiki graad bij hun te volgen. Al snel werd duidelijk dat een van mijn missies hier op Aarde binnen dit pad verscholen zat. Hierop volgde voor mij direct de inschrijving voor Reiki New Earth, 2e graad, waarna overduidelijk werd dat ik het volledige traject tot teacher zou gaan volgen. Deze beslissing maakte ik zonder te weten welk prijskaartje

daaraan vasthing, na dit na te vragen voelde ik veel weerstand en een angst omdat ik vreesde dat met mijn budget dit onmogelijk zou worden. Niets was minder waar! Sinds deze beslissing (gepaard met een maandelijkse afbetaling) Is er meer overvloed in mijn leven gekomen dan ooit tevoren. Dit is slechts een ding waarbij RNE mij enorm helpt in mijn dagelijkse leven.


Daarnaast ben ik nu eindelijk op een pad waarbij alle “losse talenten” die ik door de jaren heen verzameld heb, als een geheel kunnen bestaan en functioneren. RNE is ook de basis van mijn nieuw gevonden zelfvertrouwen, het helpt me om concepten als telepathie te begrijpen en ervaren, zorgt ervoor dat ik steeds dichter bij mijn kern kom, en dus de ruis van alle verhalen die ik rond mezelf heb gewoven kan afgooien, wat er op zijn beurt dan weer voor zorgt dat mijn verhouding tot voeding, het lichaam en discipline transformeerde naar iets wat vanzelf gaat.


Voeding, gezondheid en het lichaam zijn ook dingen waar ik graag mee bezig ben, ik geniet ervan om maaltijden voor te bereiden met intentie, liefde en hoge frequenties (die je op verschillende manieren kan teweegbrengen).


Als mijn verhaal of profiel je aanspreekt, of bij vragen over mijn aanbod mag je gerust contact opnemen.


Mijn Aanbod op dit moment:

● 1op 1 ISA ceremonie

● Reiki New Earth behandeling fysiek

● Reiki New Earth behandeling op afstand

● New Earth Nourishment

● Gratis kennismakingsgesprek

● Begeleiding bij het vinden van jezelf (specifiek binnen relaties, en gender)

Rowánn Daneels
bottom of page