top of page

wo 03 apr

|

Alkmaar

Reiki New Earth traject met Elizabeth

Een diepgaand priester(essen) pad

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki New Earth traject met Elizabeth
Reiki New Earth traject met Elizabeth

Tijd en locatie

03 apr 2024, 10:00

Alkmaar, Alkmaar, Nederland

Over het evenement

Ga all-in met het jaartraject of kies voor een modulair traject van 2 fasen: combinatie cyclus 1 & 2 (april - juni) en cyclus 3 (november - november)

Eerste reiki new earth Cyclus: Opening up

Tijdens de eerste cyclus maak je kennis met de new earth reiki. Haar energie helpt jou door meer lichtheid in jouw leven te vinden. Wil je een sprong maken naar ondernemerschap bijvoorbeeld, je ideale partner aantrekken, je verdiepen om nog meer jouw gaven de wereld in te zetten, je nog meer comfortabel te voelen met wat jou uniek maakt, wat zijn echt jouw intuitieve gaven. Wil je nog meer van binnenuit leven volgens de verbinding diep aangaan met je lichaam.Bij de opening up cyclus leer je reiki new earth geven aan jezelf. Het gaat erom dat je weer dieper met jezelf verbindt na waar je de afgelopen periode doorheen bent bewogen. Samen in een groep van max 3 beweeg je door de cyclus heen. 

Tweede reiki new earth Cyclus: Distraction of Illusion 

Deze cyclus vraagt om een sprong in jou mentale & emotionele energielichaam. Het is gelinkt aan het doorbreken van de 3D aardse ‘regels’ en ‘illusies’ waaraan deze wereld maar ook de relatie met onszelf verbonden is. Binnen deze cyclus leer je hoe je door tijd & ruimte kan quantumleapen. Hoe je snelle maar duurzame groei, kan implementeren binnen voldoende ruimte en integratie binnen de cyclus. Je zegt vaarwel tegen oude geconditioneerde overtuigingen en gedachten, die je niet langer dienen. Quantum leaps met je hogere zelf en zielsbedrijf. 

Praktische informatie: 

Deze cyclussen bewandel je samen met Elizabeth. Waarbij de totale investering 3.333euro inclusief btw is. (betalen in meerdere termijnen is mogelijk). Een aanbetaling van 666euro. 

De live dagen zijn op: 

 • cyclus opening up 3 April & 14 april. 
 • Cyclus distraction of illusion: 5 juni en 19 juni. 

Bonussen:

 • Je ontvangt priesteressen activatie
 • Je ontvangt tussentijdse integratie calls
 • Je ontvangt ongeplande/verwachtte cadeautjes die zijn afgestemd op jou
 • Je ontvangt de reiki new earth community als “nieuwe” familie, als support voor jezelf

Master cyclus creation, rebirt & mastership (onderdeel van het jaartraject) 

Wens je het totale jaartraject te doorlopen dan is de new earth reiki master cyclus absoluut een must als aanvulling op de overige cyclussen. Becomming een reiki new earth master betekent dat je jezelf of anderen niet meer op een voetstuk zet maar dat je jezelf mastert. Dit traject duurt 9 maanden. Net als een geboorte. Jezelf kan helen door welke lagen je dan ook heen beweegt middels jouw eigen heling technieken. Je jezelf kan dragen door andere dimensies, tijdlijnen en archetypes van jezelf heen. Wat je tot nu toe hebt opgebouwd neem je mee in deze cyclus. Of het nu in je bedrijf, je gezin, het leven algemeen is. Waarbij je opnieuw een master wordt over je eigen leven. Je hebt in de vorige cyclussen jezelf geopend en illusief van jezelf en de wereld doorbroken. Nu in dit cyclus ga je belichamen van jouw gaven,de archetypen en maak je conscious decisions die nu in je leven bijdragen aan meer gezondheid, rijkdom, financiele overvloed op elk vlak in je leven. Of het nu met je gezin is, voor je toekomstige zelf, jezelf als moeder, partner, je bedrijf, noem maar op. Vanuit die embodiment ga je in deze cyclus nog dieper in het belichamen van jouw gaven. Je gaat volledig loslaten van je oude identiteit(en) en het her-activeren maar ook ontwaken van die versie van jezelf die het al leeft en er in gelooft. 

Praktische informatie master cyclus: 

 • 1 inwijding online openings ceremonie tempel: 11 november 2024 
 • 2 tussentijdse live tempeldagen: 12 decem 2024 & 12 februari 2025 
 • 4 daagse intensive: waarschijnlijk de week van 10 november 2025
 • closing ceremonie: 12 december 2025
 • Naast bovengenoemde data ontvang je ook nog 4 individuele RNE live ceremonies mij 1 op 1 & van 4 uur  + persoonlijke begeleiding via whatsapp.
 • Totale investering voor deze 9 maanden cyclus is 10.000 inclusief btw. (in termijnen betalen is mogelijk).

Vraag nu je GRATIS alignement call aan met Elizabeth en ontdek of jullie samen dit zielscontract voelen.

Deel dit evenement

bottom of page