top of page

zo 04 feb

|

Deurne

RNE opening up with Rowánn Lili

Embrace your true essence 🌹

RNE opening up with Rowánn Lili
RNE opening up with Rowánn Lili

Tijd en locatie

04 feb 2024 10:00 – 15:30

Deurne, Deurne, Antwerpen, België

Over het evenement

Welkom bij deze eerste cyclus van Reiki New Earth.

In deze cyclus leren we de geschiedenis, de funderingen en de basis handposities. Hiermee kunnen we aan de slag bij onszelf en ook anderen.

Reiki New Earth is gebaseerd op de klassieke Usui Reiki traditie, met een extra dimensie die helemaal is ingetuned op de energiën van deze nieuwe aarde. Voel je de roeping, of interesse om hier deel van uit te maken, een discovery call te hebben met mij om te kijken of we een match zijn, of als je vragen hebt over wat het juist is, aarzel niet om me te contacteren! 

Dit event is gespreid over 2 live dagen begin februari (exacte data worden zo snel mogelijk bepaald, vermoedelijk 4 en 11 februari). De locatie is in een prachtige tempel van een vriendin van me in Deurne, bij Antwerpen. 

Deze twee dagen zijn de afsluiter van de opleiding, er hoort ook een online portaal, begeleiding via whatsapp, een cursus en een werkboek bij, gecreëerd door Riri starseed, die deze vorm van energiewerk heeft mogen channelen via haar gidsen.

Ik ben heel benieuwd welke zielen de roeping voelen, en welke magische verbinding we samen tot stand mogen brengen.

Tickets

 • Termijnbetalingen

  Betaal over 3 termijnen van €122. Let op: incl. 10% admin kost. Totaalprijs moet volledig betaald zijn tegen de laatste live dag.

  € 122,00
  Btw: btw inbegrepen
 • Level one

  € 333,00
  Btw: btw inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page