top of page

zo 22 mrt

|

De locatie wordt later bepaald

Will I marry me? workshop

Deze dag staat centraal rond jou en je innerlijke kracht, je zelfliefde terugvinden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Will I marry me? workshop
Will I marry me? workshop

Tijd en locatie

22 mrt 2020, 10:00 – 16:30

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Als gids toon ik je het pad naar de persoon te ontdekken die je werkelijk bent & altijd geweest bent!

Iedereen die me ondertussen kent, weet dat ik een grote prediker ben van ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE en dat deze in de eerste instantie start bij de liefde voor JEZELF! Doorheen de jaren heb ik hier dan ook mijn eigen proces in bewandeld en wil ik met veel liefde delen aan anderen hoe ook JIJ 100% voor je eigen leven kan gaan!

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen dat:  zoekende is - op een bepaald gebied in het leven verandering wil - de commitment met zichzelf wil aangaan - excuses / blokkades / angsten niet langer de controle wil geven - trots is op het pad dat je al afgelegd hebt - de kracht van rituelen begrijpt - etc.

Leer hoe je 100% JA kan zeggen tegen jezelf & jouw leven!

Dit is een zeer interactieve hands-on workshop. Een combinatie van: meditaties - opstellingswerk - inzichtwerk - werkboek - en nog veel meer! Al dit helpt jou om nadien met een duidelijker beeld naar huis te gaan, van wat de volgende stappen zijn die je gaat zetten om je leven zo te creëren naar je droomleven.  

Dresscode: Dressed for YOUR wedding (als je lekker comfi bent in een pyama, doe je jouw pyama aan! In welke outfit voel jij je thuis?) Prijs: €111 Inbegrepen: Water & thee & snacks + werkboek + henna tattoo + belofte ceremonie Niet inbegrepen: Pot-luck (iedereen brengt wat mee voor de lunch en we gaan delen) Inschrijven: info@levensster.com

Let op: max. 10 deelnemers, zorg dus dat je tijdig reserveert!

In licht & liefde ♥

p.s.: locatie wordt later meegedeeld, wordt bepaald naar het aantal deelnemers. Laat zeker weten of dit je keuze voor deelname zou beïnvloeden.  

Tickets

  • Will I marry me? workshop

    € 111,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page