top of page
Image by Ashton Mullins
I.S.A.
Inner Source Abundance

Het is jouw divine timing om net als Riri jouw geboorterecht te claimen

en volledig te gaan staan voor jouw waarde!

IMG_6755.jpg

Claim jouw unieke expertise, jouw licht, jouw kracht EN ontdek dat het echt licht mag zijn! Neem die volgende Quantum Leap en zie hoe je moeiteloos je zielsmissie kan neerzetten binnen deze maatschappij en jezelf ook echt overvloed mag gunnen.

... zet je zielsmissie en licht niet langer on hold en start deze maand nog met me in deze quantum leap ...

Image by Ashton Mullins

JIJ VERLANGT ER NAAR OM...

... voluit voor je zielsmissie te kunnen gaan en je expertise hierin te gaan claimen.

... je niet langer te vereenzelvigen met de tekortgedachten van je klanten maar alleen nog maar klanten aan te trekken die jouw waarde zien.

... dat wat je al geïntegreerd hebt in jouw ZIJN, in jouw inner circle nu ook naar buiten te brengen en zichtbaar te maken in jouw outer circle.

EN DAARNAAST VOEL JE...

... dat de tijd om dingen alleen te doen echt voorbij is, dat je jezelf ook mag laten dragen, zodat jij zelf ook voldoende draagkracht beschikt om jouw eigen klanten te dragen.

... de roep van jouw hoogste potentieel en ben je klaar om die Quantum Leap in vertrouwen te maken. 

WAT ALS JE DOOR JOUW GEBOORTERECHT TE CLAIMEN EN DIE QUANTUM LEAP TE MAKEN,

JE PLOTS IN DIE HOGERE DIMENSIES MAG VERTOEVEN

WAAR WOORDEN ALS

VRIJHEID - LICHT - LIEFDE - OVERVLOED

EEN CONSTANTE ZIJN EN MOEITELOOS AANVOELEN?

191114_riri_businessretreat_009.jpg

IK STA GEKEND ALS RIRI STARSEED

En ben hier o.a. als gids in human form gekomen om mensen zoals jou mee te nemen naar de 5de dimensie en hoger.

Ik belichaam de regenboog frequentie van de witte pauw en ben daardoor in staat jouw hoogste potentieel te zien en in het licht te zetten.

Nee, ik ben geen standaard coach, integendeel vaak is mijn waarheid het tegenovergestelde van wat vele andere coaches beweren. Net om jou te triggeren in het vinden en uiten van je eigen waarheid.

En net daarom weet ik dat ik jou zonder twijfel puzzelstukken kan aanrijken waar je achter gevraagd hebt.

Wij hebben dit op zielsniveau met elkaar afgesproken waardoor alle mogelijke twijfel onmiddellijk vervalt bij me, wat dan weer een gigantisch bevrijdend gevoel met zich meebrengt.

Ik wil met dit traject laten zien wat ECHT mogelijk is,

dat je financiële vrijheid mag ervaren EN spiritueel mag zijn;

dat je voluit voor je zielsmissie kan gaan EN balans kan vinden in je gezinsleven;

dat de EN EN levensstijl dichterbij is dan je nu voor mogelijk houdt.

Hoe?

Lees verder indien je geïntegreerd bent.

Image by ANGELO CASTO

WAT ALS JE VANDAAG NOG DIE KEUZE MAAKT DIE WEL EENS JE HELE LEVEN ZOU KUNNEN VERANDEREN?

WAT ZIJN DE SLEUTEL ELEMENTEN VAN HET I.S.A. JAARTRAJECT?

Spirit guide in human form. Een heel jaar lang wandel ik naast je als jouw persoonlijke gids in menselijke vorm. Ik communiceer met je gidsen en leer je hoe je zelf op je gidsen kan gaan vertrouwen. 

Alignment strategie. 80% focus op energiewerk en persoonlijke ontwikkeling. 20% focus op aardse acties en funderingen. Werken vanuit de vrouwelijke stroom, gedragen vanuit de mannelijke energie in je. Hierdoor ontstaat balans!

Hoge frequentie rimpel effect. Omring je met mensen die je doen groeien. 

Accountability partner. Samen kijken we je dromen en je angsten onder ogen. Ik help je jouw patronen te doorprikken, te erkennen en weer om te buigen. Zodat je jezelf niet langer klein houdt. 

Open hart communicatie. Wanneer er iets in jou of mij beweegt, zullen we die via open hart communicatie delen met elkaar. Waarom? Puur omdat we begrijpen dat het niets persoonlijks is, dat het spiegelwerk is en afspraken zijn die we op zielsniveau gemaakt hebben.

Verantwoordelijkheid. Deze werkt in beide richtingen. Ik neem mijn verantwoordelijkheid t.o.v. dit traject en de begeleiding van jouw groei MAAR draag niet de verantwoordelijkheid van je successen. Ik kan namelijk alleen iets aanreiken, het is jij die er uiteindelijk wat mee moet doen. Ik raak alleen datgene aan, dat al in je zit en naar buiten wil komen maar doe het niet voor je. 

Veiligheid. Dit is één van mijn stock paardjes en een kernwaarde die ik vaak hoor terug komen bij men klanten. Ik creëer die sacred space waar jij in alle veiligheid je hele essentie mag gaan verkennen, onderzoeken en mee mag samensmelten. 

Het mag ECHT licht zijn en dus ook simpel. Maak het jezelf niet te moeilijk. Samen ga ik met jou op zoek, hoe je jouw zielsmissie zo simpel mogelijk kan neerzetten hier op deze mooie planeet. 

Oprechte aandacht. Doordat ik ruimte creëer door exclusieve trajecten aan te bieden, kan ik mijn volle aandacht aan je geven. Geen versnippering meer door de 100'en klanten maar echte 1 op 1 deep dive ervaring. 

Uitnodiging van je hoogste potentieel. Dit maakt dat ik niet altijd geef wat je DENKT nodig te hebben maar zal geven wat je WERKELIJK nodig hebt op vele diepere lagen. Dit kan voor serieus wat triggers zorgen maar zullen altijd vanuit onvoorwaardelijke liefde komen en met oog op jouw zielsverlangen. 

... en dit is nog maar het begin!

Voel je nu al een innerlijke JA? Voel je dat je nu al op een bepaalde manier in beweging wordt gezet, alleen nog maar door dit te lezen?

Boek dan hieronder een gratis match call, want ik ga alleen met die mensen samenwerken waarvan ik voel dat het de divine timing is.

Image by Tom Joseph
IMG_6743.jpg

Wat mag je verwachten van dit traject?

Wel dat deel ik graag tijdens het gesprek, aangezien het gaat om een op maat gemaakt traject met een basis fundering.

Het is een levenstraject dat samen met ons groeit en dus niet stagneert. 

Als je over de juiste mindset beschikt voor dit traject, dan weet je ook dat het voornamelijk gaat om de energie en minder om de HOE?

Het is een traject dat ook mee stroomt met mijn eigen groei en aangezien deze snel gaat, daagt deze je uit om lekker mee te surfen op de golven die ik je aanreik.

Ben je bereid om je hieraan over te geven?

bottom of page