top of page

Welcome to

Will I marry me? Mastery

"The greatest gift you can ever experience in this life, is to love and to be loved in return! To master this you will have to find the key towards unconditional selflove & peace within you"!

Hoe absoluut heerlijk is dit! Jij hebt gewoon die dappere keuze gemaakt om uit die comfortzone te stappen en te kiezen voor een programma dat je gaat helpen richting die transformerende mindset! 

Tijdens deze 30 dagen ga je uitgedaagd worden om de diepte in te gaan en oprecht eerlijk te zijn naar jezelf! 

Het is jouw verantwoordelijkheid hoe je met dit programma omgaat, of je al dan niet de opdrachten doet en de boodschappen laat binnenkomen. ;-) 

Aangezien je jezelf hiervoor hebt aangemeld, veronderstel ik dat je op een bepaald niveau zoekende bent en je een bepaalde verbinding vindt met mijn manier van kijken naar de wereld & de energie dat ik met me draag?!

Ik ben je hiervoor ontzettend dankbaar en ik ben je ook ontzettend dankbaar dat je deze keuze hebt gemaakt! Vergeet namelijk niet dat door enkel en alleen al de keuze op zich te maken, je een transformatie in gang zet en inzichten automatisch zullen volgen! 

Hieronder kan je alle documenten, video's en audio's terugvinden! 

Mocht je nog met vragen zitten, aarzel dan niet me te contacteren door me een mailtje te sturen naar info@levensster.com

TIP: mocht je nog een aanvulling zoeken op dit programma kan ik absoluut de Will I marry me? community aanraden OF een Star Healing! 

Vergeet niet te genieten van het proces en dankbaar te zijn voor iedere kleine stap! 

p.s.: aangezien transformatie & groei een constante zijn, heb je 1 jaar toegang tot dit programma. De kans is namelijk groot dat ik over een jaar weer heel wat transformatie zelf ben doorgaan en ik mogelijks aanvullingen wil doen. De hoe bekijk ik tegen dan wel weer. ;-) 

p.s.s.: de kwaliteit van de eerste video's is absoluut laag, mijn excuses hiervoor! Ik ben volop bezig met de video's af te maken en opnieuw op te nemen in betere kwaliteit. Hou dus de video's mee in het oog voor mogelijke updates ;-).

Liefs,

Riri

bottom of page