top of page

2021 een vernieuwde energie

Dat het jaar 2020 heel uniek was kunnen we niet ontkennen. Met deze post deel ik graag over de vernieuwde energie van het nieuwe jaar. Alsook wat richtlijnen om de start ervan alvast positief in te zetten.


Mega lessen en groei dankzij 2020


Eerst en vooral wil ik mijn medeleven uiten naar iedereen die door de crisis dit jaar heeft moeten lijden, door het verlies van een familielid of werk of het eenzame gevoel.. Wat je ook door moest, mijn hart gaat zoizo naar je uit!


Voor mij persoonlijk was 2020 absoluut geen slecht jaar, integendeel. Er is ontzettend veel gebeurd dit jaar en vrijwel allemaal positief!


Zo heb ik in maart mijn eerste boek 'Will I marry me?' gelanceerd. Eind maart ontdekten we dat we een baby'tje zouden krijgen. De eerste lock down kwam toen als geroepen, aangezien ik lekker in mijn bubbel kon wennen aan deze nieuwe gezinssituatie. Dit jaar creëerde ik mijn eerste online community en bracht ik mijn opleidingen tot een nieuw niveau, waarbij ik vele mooie zielen heb mogen begeleiden op hun pad naar bewustwording. Ik kwam naar buiten met mijn gave van lichttaal boodschappen en stapte uit de comfortzone met afstands healingen (verbaasd hoe krachtig deze zijn). Tijdens de zomer organiseerde ik mijn eerste ceremonie (helemaal de smaak te pakken) en werd ik ten huwelijk gevraagd (en ik zei JA). Mijn innerlijke leider werd geactiveerd, waardoor er plots een prachtig energetisch team rondom me manifesteerde. Ik deed super veel innerlijk werk, maakte diepere connecties met gelijkgestemden. En als klap op de vuurpijl mochten we Nova in November verwelkomen in ons leven!


Door dit zo allemaal op te sommen, ben ik zelf overdonderd door wat er allemaal op mijn pad gekomen is dit jaar! Jeetje, wat heb ik veel verwezenlijkt!


Hoe was dit bij jou? Heb jij al eens teruggeblikt op het voorbije jaar?


De 2021 energie


Wanneer je gaat lezen over de energie van een bepaalde periode, kan het zijn dat je verschillende invalshoeken en info tegenkomt.


Ik nodig je uit om bij alles wat je hoort, leest en ervaart bij anderen, dit nooit zomaar als DE waarheid klakkeloos over te nemen. Ook mijn waarheid niet, want dat is MIJN waarheid.


Dat is waar de komende jaren het om draait! De uitnodiging om je eigen waarheid te gaan ontdekken! Om zelf te gaan invoelen en te ervaren! Dit is waar een groot deel van de bewustwording om draait! Het gaat erom dat je gaat voelen wat met jou resoneert en dat integreert in je eigen waarheid.


Dus wanneer ik deel over de energie die ik binnen krijg bij het jaar 2021. Is dit de energie dat bij mijn pad zal resoneren en mogelijk ook die van jou maar niet per definitie.


De verlichte duisternisHet aquariustijdperk is aangebroken. De energie waarnaar vele van ons verlangden en naar toe werkten decennia lang.


De dag na de shift op 21 december 2020, flitste volgende boodschap door me heen "Je hebt het gehaald! Eindelijk!", vervolgd door een rilling over mijn lichaam. Uit ervaring weet ik ondertussen dat dit iets goeds is en een bevestiging is.


Sindsdien ervaar ik iedere dag weer full enlightenment en een verlichte zijn in deze wereld als mens.


Wil dit zeggen dat we nu alleen maar rozengeur en maneschijn mogen verwachten? Helaas, hierin ga ik je moeten teleurstellen.


Wat dan wel?


Een voortzetting van wat er dit jaar gestart is. Namelijk het licht herinneren doordat de duisternis naar voren schuift.


Het c verhaal zet voort, duistere praktijken als sekshandel etc worden ontmaskerd. Allemaal om ons te laten zien dat we zijn vergeten wie we werkelijk zijn. Dat we deel zijn gaan uitmaken van de matrix en al slaap wandelend en gebrainwashed door het leven gaan. Een leven waarin we gecontroleerd en gemanipuleerd worden door een elite macht misbruikers.


Wanneer je dit leest kan het angst triggered, wat ook normaal is. Maar vergeet nooit het doel, de duisternis is hier puur om je te doen bewustwording. Om je te doen wakker schudden, zodat ook jij mee kan groeien naar die 5d wereld.


Het is dit besef dat de lading ervan af haalt en een heel andere ervaring doet krijgen. Zoals ik beleefd heb in 2020. Lijden is namelijk een keuze.


Wanneer je dit weet te omarmen, ga je 2021 werkelijk anders en verlicht ervaren.


Tips voor een goede startJouw ervaring valt of staat met het plaatsen van bewuste intenties en acceptatie.


Acceptatie kan je bereiken door wat ik deelde in deze post als anker gedachte te houden. Telkens wanneer je jezelf betrapt op angstige gedachten, herinner deze post en je zal de lading van de angst voelen afzwakken.


Het plaatsen van intenties voor het nieuwe jaar, geeft jezelf de motivatie en doorzettingsvermogen om ervoor te gaan.


Hoe groter het ritueel, hoe krachtiger de commitment van jezelf.


Je kan al intenties plaatsen door ze simpelweg te bedenken in je hoofd en te voelen hoe het voelt als deze werkelijkheid worden.


Echter wil je echt dat ze gemanifesteerd worden, geef je er best extra power aan. Dit kan je o.a. doen door:

  1. Ze op te schrijven. Hierdoor gebruik je verschillende zintuigen, waardoor je er bewuster mee bezig bent. Ook worden ze zo duidelijker geformuleerd naar het universum.

  2. Hetgeen je hebt genoteerd te verbranden. Door dit te offeren aan het licht, plaats je heel duidelijk het signaal dat dit is wat je wil. Doe dit uiteraard altijd veilig.

  3. Een vision board te creëren. Hiermee trigger je jouw visuele beleving, waardoor je nog beter kan visualiseren en invoelen.

  4. Deel ze met gelijkgestemden! Dit is zooooo belangrijk! De kracht van jezelf te omringen met gelijkgestemden, is zo powerful. Zelf heb ik alles alleen moeten ontdekken aan mijn begin. Ik ben zo blij voor jullie dat jullie de keuze hebben uit zoveel mooie mensen om jezelf te laten ondersteunen. Omdat ik dit zelf zo gemist heb, creëerde ik zelf een prachtige community, waarin je als vrouw in alle veiligheid je pad kan bewandelen onder de steun van gelijkgestemden. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie hierover: https://www.levensster.com/online-community

  5. Affirmaties en meditaties dagelijks zorgen voor een hogere vibratie, waardoor je het leven als makkelijker gaat ervaren.


Uiteraard heb ik nog heel wat dat ik hierover kan delen maar voor hier & nu is het voldoende. Zoek je toch die verdieping? Neem dan contact met me op, want ik verwelkom je graag in mijn sister communities of andere evenementen.


Liefs,

Riri

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page