top of page

De wet van aantrekking in volle actie

Deze foto staat voor het bewijs van hoe de wet van aantrekking werkt en wat er mogelijk is!!!
In 2019 besloot ik mee te gaan op het business retraite van Kim Munnecom in Bali. 7 dagen onderdompelen in pure luxe en met de volle aandacht op hoe je de wet van aantrekking kan toepassen op je bedrijf.


Deze ervaring met Kim heeft gigantisch veel in beweging gezet. Zo had ik het geld absoluut niet maar ooooh wat voelde ik sterk dat ik mee moest! En ja hoor, zo verscheen er wonderbaarlijk uit het niets even €2000 letterlijk in mijn postbus waardoor ik plots net voldoende financiën had om de sprong te wagen. Ik wilde over de wet van aantrekking leren en dit was er gewoon onmiddellijk al bewijs van!


Een fotoshoot in het water

Daarnaast bood Kim een super waardevolle branding shoot aan van Melissa Kanters.


Vooraf mochten we al eens brainstormen over wat voor soort shoot we zouden wensen. Ik kan me nog zo herinneren dat een shoot in een zwembad me wel leuk leek. Maar ginder werd snel duidelijk dat hier onvoldoende tijd voor zou zijn, indien ik ook nog verschillende andere outfits zou wensen. Dus ik liet het los.


De wet van aantrekking schoot in actie en poef ik tuimelde zo even de richel van het zwembad af, een 2 - 3 meter naar beneden de (natte) rijstvelden in. Terug naar boven gekomen dankzij de hulp van enkele Balinese werkers, een quick check of ik nog leefde en alles nog vast zat aan me & een boost vol adrenaline. Maakte dat, omdat ik toch al nat was, met kleren en al een zwembad in sprong en naar Melissa riep, 'ja begin maar foto's te nemen'. Zo gezegd, zo gedaan, met deze prachtige foto's als resultaat. Foto's waarop je duidelijk mijn hoge frequentie energie kan terug zien.


Meester in manifesteren

Les geleerd: ik ben een meester in manifesteren maar moet wat duidelijker communiceren. Volgende keer er duidelijk bij vermelden dat ik er geen pijn voor hoef te hebben om een bepaald iets te manifesteren. ;-)


Ik ben nog iedere dag zo dankbaar voor Kim en haar lessen hierin. Zij als absolute expert heeft me doen inzien wat mogelijk is.


Zo ontdekte ik dat mijn fysieke conditie ondertussen echt wel verbeterd was en dat ik zelfs meer kracht bevatte dan ik zelf door had. Lange wandelingen & moeilijke yoga oefeningen leken voor de rest van mijn leven niet meer aan me besteed.


En ja hoor, ook hierin zag ik dromen werkelijkheid worden. Voor het eerst sinds lang kon ik weer een lange wandeling aan EN maakte ik eventjes een kopstand en brug tijdens de yoga les 's ochtends.


Die ene JA zette zo ontzettend veel in beweging


Fast forward naar een paar maanden later. Ik lanceerde mijn boek 'Will I marry me?' en online programma 'Will I marry me? mastery' enkele maanden na het retraite.


Ik zei JA tegen mijn vriend en niet veel later waren we zwanger van onze kleine Buddha.


Mijn vriendschappen zijn nu veel diepgaander dan ik ooit had kunnen dromen en creëerde wondermooie samenwerkingen!


En ik weet dit is nog maar het begin!


Dit is wat er kan gebeuren als je JA zegt tegen het onbekende, als je JA zegt tegen een bepaalde energie en die sprong in het diepe waagt!


Welke obstakels er nu nog voor je lijken te liggen, geloof me het is het waard om doorheen die comfortzone te stappen en JA te zeggen tegen de rest van je leven!


IK ZEG JA


En heb je nu zo iets van 'hey' dat lijkt me ook wel fijn om dit te leren? Dan heb ik een super leuke verrassing voor je!


Kim lanceert voor de laatste keer dit jaar haar 'Law of attraction mastery' en ik mag er gewoon een super leuke bonus aan toevoegen.


Indien je voor zondag om 23.50 JA zegt tegen haar programma via mijn persoonlijke link, ontvang je zo maar even 3 healings op afstand van me er als bonus bij!!!


Ik wist destijds niet waarom ik me aanmeldde maar ik wist dat ik mee moest! Ik wilde me omringen met de energie waar Kim voor stond. Laat dit verhaal je inspireren, dat je soms niet de waarom moet weten MAAR ook de energie mag vertrouwen.


Belangrijk dat je me wel even een persoonlijk berichtje stuurt indien je ervoor gaat, zodat je wel degelijk de healings kan ontvangen. Dit gaat je hele leven zo maar even veranderen!!!


Voel je dat je wel van deze uitzonderlijke deal wil gebruik maken?

Klik dan op onderstaande link voor meer informatie, geloof me dit wil je niet missen!


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page