top of page

Een nieuwe feministische strooming

Graag introduceer ik je in de nieuwe feministische strooming. Eentje dat vertrekt vanuit vrouwelijke Yin energie en niet langer werkt vanuit de mannelijke Yang energie.Gelijke rechten en plichten, de keerzijde


Ik zag me vroeger echt als een sterke feministische vrouw, opkomend voor gelijke rechten en plichten. Want onze stem mag ook gehoord worden!


Daar sta ik nog steeds 100% achter! Geen enkel geslacht is superieur, aangezien beiden nodig zijn voor de balans.


Echter heb ik sinds ik mama ben geworden ook al vaak gedacht: wat hebben we onszelf toch op de hals gehaald?! Waarom zagen we enkel de tekorten in plaats van de overvloed?


Elke situatie heeft zo zijn voor en nadelen en de nadelen spreken voor zich. We hadden geen stem. We mochten niet zo maar onze dromen verwezenlijken. De wereld werd gebaseerd op een mannen energie. We werden als minderwaardig gezien! Allemaal dingen die inderdaad hoognodig moesten veranderen.


Echter zijn we omdat we hierin verandering wilde zien, te fel in onze eigen mannelijke energie gaan staan om dit te realiseren. Waarom? Omdat we blijkbaar zelf niet voldoende geloofde in onze vrouwelijke kracht.


Met als keerzijde dat we nu oa in een maatschappij leven waarin we bijna niet anders kunnen dan dat beiden een fulltime job nodig hebben. De opvoeding van de kinderen die je zo graag wou, wordt overgedragen naar anderen. Als moeder dien je nu EN mama te zijn EN een job uit te oefenen, met vaak burn-out als gevolg. De connectie met onze sterke vrouwelijke kracht verloren.


Omarm je vrouwelijke kracht


Halleluja voor dit tijdperk. De Aquarius energie nodigt ons uit om een nieuwe feministische strooming te creëren maar dit keer vanuit onze kracht, vanuit onze eigen vrouwelijke energie.


Dit betekent dat we van binnen naar buiten moeten gaan werken, in plaats van buiten naar binnen. Dat we eerst in alle zachtheid, de veiligheid en liefde mogen vinden in onszelf. Om vanuit deze beweging onze vibratie te verhogen en een beweging in gang zetten op energetisch niveau.


Het is zo mooi te zien dat steeds meer vrouwen in hun kracht beginnen te staan en hun licht laten zien op de wereld.


Op deze manier creëer we samen die nieuwe wereld waarvan we weten dat deze nodig is.


Het wordt tijd dat we inzien dat we de kracht hebben om bergen te verzetten MAAR dat dit voornamelijk gerealiseerd wordt door naar binnen te keren. Door binnenin onze emotie om te vormen naar een inzetbare kracht!Yin Yang balans..


Net als bij ondernemerschap kan je hier ook de 80-20 regel toepassen.


Het is 80% innerlijk werk vanuit vrouwelijke energie en 20% actie vanuit mannelijke energie.


Als we deze regel allemaals vrouw leren toepassen, gaat deze strooming ontzettend snel gaan, neem dat van me aan.


Emoties ombuigen


Als vrouw worden we vaak overmand door emoties, en dat is helemaal oké. Deze mogen / moeten er zijn om de nodige inzichten tot ons te krijgen. Echter gaan we vaak veel te snel in reactie en nemen we deze emoties mee in onze reactie, waardoor we vaak niet datgene gerealiseerd krijgen waar we naar streefden. We raken verloren in deze emotie pool.


Onze les is om niet langer te reageren, aangezien dit samenhangt met ons ego. In eerste instantie dienen we de emotie tot ons te laten komen, te erkennen en accepteren, zodat we kunnen gaan luisteren naar de boodschappen. Wanneer we dit doen, kan de emotie uiteindelijk worden omgevormd tot een krachtig inzicht en de nodige actie die daaruit voort vloeit.


Wanneer we onmiddellijk reageren vanuit emotie, zetten we ons in feite onder de ander en in lage frequentie, waardoor we juist die lagere frequentie reacties van de ander blijven aantrekken.


Zorgen we echter voor een transformatie van lage naar hoge frequentie, door de emotie om te buigen naar een kracht, trekken we die dingen aan die ons verder in die hoge frequentie zetten.


Waar te beginnen?


Er zijn verschillende mogelijkheden die jou kunnen ondersteunen in het ontdekken van je eigen feministische beweging.


Hieronder deel ik graag enkele opties die je met mij als jou gids kan bewandelen.

  1. Will I marry me? Mastery = 4 maanden deep dive in onvoorwaardelijke zelfliefde. Zodat je jouw eigen kracht mag ontdekken en eventueel zelfs je zielsmissie. Terugkeren naar de essentie van jezelf.

  2. Reiki opleiding = je kanaal met de bron terug open zetten, zodat je meer leert vertrouwen op je eigen intuïtie en gaven. Meer spirituele deep dive.

  3. Laagdrempelig avontuur met de essentiële oliën, als spiegel van je eigen natuur en waardebepaling.


Lieve sisters,

Ik roep jullie op om samen deze nieuwe beweging te voelen en vanuit onze essentiële kracht, de 5D wereld te creëren.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page