top of page

Het belang van gelijkgestemdenNiet langer alleen

Waarom jezelf omringen met gelijkgestemden?

Hierin ligt een meervoudige reden, die ik graag door middel van deze post met je deel.


In eerste instantie zorgt dit ervoor dat je niet langer alleen je pad hoeft te bewandelen. Je voelt je niet langer die eenzame vreemde eend maar voelt hoe het is om personen rond je te hebben, die vroeger ook die vreemde eenden waren. Samen behoren jullie plots tot het nieuwe normaal.


Zelf heb ik me jaren alleen gevoeld in mijn pad van bewustwording. Hierdoor heeft het dan ook even geduurd eer ik uit de kast ben gekomen over wie ik werkelijk ben en mijn spirituele kant heb durven laten zien.


Nu lag hierin duidelijk de les, want zo lang ik niet volledig mijzelf was trok ik mensen aan die resoneerde met die maskerade. Wat tot een heel eenzaam gevoel geleid heeft. Sinds ik mijn masker heb afgezet en volledig uit de kast ben gekomen als die rare spiri wiri Riri, trek ik heel andere personen aan. Plots ben ik in een wereld beland waarvan ik niet wist dat ze bestond. Blijkt dat ik toch niet zo raar ben en alleen ben. Integendeel, er is een grote massa die net zo is als ik. Alleen nu laat ik ze pas toe!


Het is zo fijn te voelen dat anderen je werkelijk begrijpen. Dat je gewoon kan zijn wie je werkelijk bent, zonder dat masker terug boven te halen. Dat je zonder angst voor oordeel, jouw visie van de wereld kan delen.


Ik heb zelf jaren moeten doen eer ik dit wilde inzien en heb hierin dan ook een groot gemis gevoeld. Net uit dit gemis is dan ook het idee van een community ontstaan. Wanneer je het nergens anders vindt, creëer het dan zelf! En dat is exact wat ik heb gedaan en dit voelt zoooo heerlijk!Ik verbind zielsverwanten


Door dit zelf te faciliteren, ben ik oprecht mooie zielen beginnen aantrekken die resoneren met mijn energie en de boodschappen die ik te delen heb.


Onverwacht betekend dit logischerwijs dat zij die bij me komen, ook met elkaar vaak resoneren. Hierdoor hebben al verschillende personen, via mij als connector & matchmaker, elkaar gevonden als zielsverwanten. Dat ik hiervan getuige mag zijn, geeft me zoveel vreugde en dankbaarheid.


Door jezelf dus te verbinden met een community nodig je jouw persoonlijke zielsfamilie uit, je sneller te verbinden. Iets wat ik oorspronkelijk niet van een community perse had verwacht.


Je gaat hierdoor je energie uitsturen dat je klaar bent je eigen tribe te ontmoeten. Wat ontzettend krachtig is.


Veiligheid en geborgenheid staat centraal


De reden dat je binnen zo een community / tribe zo snel groeit, heeft alles te maken met het feit dat je basis behoefte van veiligheid wordt gewaarborgd.


Ik krijg dit continu te horen van mijn sisters / members / klanten, dit is namelijk waar mijn persoonlijke kracht zit. Vanuit mijn zijn en hoge frequentie straal ik de frequentie van liefde uit. Dit brengt automatisch het gevoel van veiligheid, geborgenheid en onvoorwaardelijke steun met zich mee.


Stel je maar eens voor wat voor stappen je zou zetten, moest je jezelf volledig veilig voelen. De wetenschap hebben dat indien je valt, er sisters zijn die je terug omhoog helpen?


De juiste energie doet groeien.


Kies voor een tribe waar mensen inzitten die eenzelfde levensvisie voor ogen hebben maar die op bepaalde vlakken al 'verder' staan dan jou. Waarbij jij het gevoel hebt, dat je dit ook zou willen.


Waarom?


Blijkbaar doen zij iets anders in hun leven dan jij nu doet, want zij hebben datgene al bereikt wat jij ook wil bereiken.


Zij zitten op dat punt dus duidelijk al op een andere frequentie en dat is iets waar je zelfs voor zou willen moeten betalen. En gewoon kiezen voor een programma van iemand, niet perse voor de inhoud van dat programma maar voor de energie die deze persoon uitdraagt en met haar klanten zal delen.


Door jezelf alleen te omringen met mensen die op hetzelfde punt staan als jij, blijf je in die energie vertoeven en zal het veel moeilijker worden hieruit te groeien.


Kies dus ook bewust om je op bepaalde vlakken te omringen met mensen die al 'verder' staan. Vindt je deze niet in je omgeving? Vraag dan aan het universum om deze aan te trekken en ga er desnoods voor betalen.


Zelf had ik hier zo een oordeel op maar het klopt echt. Sindsdien betaal ik met liefde voor de energie van iemand en de community die zij gecreëerd hebben.Resoneer jij met mij?


Zoals ik al benoemde heb ik uit eigen gemis ook communities gecreëerd.. graag nodig ik je uit om in te voelen of je hier mogelijk mee resoneert?


Voel jij een trigger bij me? Verlang je naar iets dat ik al kan / heb? Hou je van de energie ik uit straal? Of net niet? Lijkt het fijn je verbonden te voelen met gelijkgestemden? Thuis te komen in een sistercommunity?


Er zijn 3 soorten mogelijkheden om met mij mee te reizen op jouw pad naar bewustwording:

  1. Wil je de kracht van de natuur leren inzetten in je dagelijks leven? Je omringen met andere lichtwerkers? Werken binnen een team dat elkaar oprecht ondersteund? Business coaching ontvangen op energetisch niveau? Dan nodig ik je uit voor je sollicitatie uit te sturen voor een plekje binnen mijn olie sistercommunity.

  2. Zoek je een laagdrempelige stap richting gelijkgestemden? Verlang je dit te doen via een opleiding? Voel je de roep om met Reiki energie te leren werken voor jezelf en eventueel anderen? Neem dan een kijkje op de pagina opleidingen. Ik heb duidelijk doorgemeten dat de tijd gekomen is om meer lichtwerkers actief te maken. Reiki is hierin een prachtige stap!

  3. Voel je jezelf geroepen tot die deep dive? Tot volledige omarming van je spirituele kant? Zoek je diepere verbinding en groei op hoger niveau? Wil je jezelf volledig gaan herinneren? Dan is mijn INTERGALACTIC BABES community die veilige plek voor jou!


Er is zoveel mogelijk wanneer je jezelf openstelt. Voel jij dat je klaar bent? Gedaan met wachten? Maar weet je niet wat bij je past? Vraag dan een intake aan en ik bekijk het samen met jou.


Liefs,

RiriRecente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page