top of page

Reiki = een universele levenskracht

Met een Reiki behandeling, helpen we jouw energie te helen bij ziekten en onbalans. Hiermee wordt bedoeld dat de Reiki zowel emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel de energie helpt te herstellen.

Reiki werkt holistisch waarbij wordt gezocht naar de diepere oorzaak van de klachten. Het stimuleert de zelf genezende krachten in het lichaam en grijpt zo onrechtstreeks in op eventuele symptomen!


Een korte uitleg


Waarom legt een moeder automatisch haar handen op een kind, wanneer het gevallen is?


Dit is heel simpel uit te leggen, we dragen namelijk allemaal een universele levensenergie/levenskracht met ons mee en van zodra we contact maken met elkaar wordt deze energie doorgegeven.


Waarom dan toch een Reiki behandeling, als we allen deze energie bevatten?


Zoals we al vermeldden, draagt ieder van ons dergelijke levensenergie met zich mee. Het verschil zit erin dat sommige mensen betere geleiders zijn dan anderen, dit van nature of door een Reiki inwijding, waarbij de kanalen tot dieper contact met deze levensenergie worden opengezet.


Tijdens dergelijke Reiki behandelingen worden lichaam en geest verenigd, met als resultaat een betere harmonie. Hiernaast kom je dichterbij jezelf, wat tot een gelukkiger leven kan leiden.


Iets niet zien of iets niet begrijpen, betekent niet dat het niet bestaat.

Wij leven nog steeds in een samenleving die zeer sceptisch is, net hierom wil ik een metafoor meegeven die mogelijks voor extra verduidelijking kan zorgen.


Wij leven momenten volop in het technologische tijdperk en lijken amper onder de indruk van wat de dag van vandaag allemaal mogelijk is.

Zo lijkt niemand nog verbaasd dat wanneer ik mijn smartphone neem en bel met iemand aan de andere kant van de wereld. Terwijl dit hoogtechnologisch product ook bestaat uit factoren/deeltjes/energieën vervoerd in de atmosfeer, die wij niet met het blote oog kunnen zien.

Toch is er niemand die hier nog sceptisch tegenover staat.


Daarnaast mag het ook duidelijk zijn dat Yoga & mindfulness hun effectiviteit al bewezen hebben en zelfs in die mate dat het een serieuze hype geworden is.

Reiki is aandacht geven aan jezelf, jezelf rust gunnen en helemaal tot jezelf komen!


Wat kan een Reiki behandeling zoal voor u betekenen:

Harmonie tussen lichaam en geest terug in balans brengen van jouw energie. Ervaar volledige ontspanning en rust. Krijg terug energie bij vermoeidheid en futloosheid. Los blokkades op zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Voor ieder individu zal het resultaat verschillend aanvoelen.De Reiki beginselen waarnaar we allen moeten streven:

· Maak je vandaag geen zorgen

· Roep vandaag geen woede of boosheid op

· Eer je moeder, vader, leermeesters en ouderen

· Leef oprecht

· Toon dankbaarheid aan elk levend wezen

Reiki voor baby's/jonge kinderen

In principe gelden alle zaken die hierboven genoemd zijn, ook voor de Reiki bij baby's en jonge kinderen.


Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat aanraken, net als eten en drinken, tot de eerste levensbehoeften behoort. Reiki is een ideale manier om je baby op een liefdevolle manier en met oprechte aandacht aan te raken. Het vergroot het gevoel van welzijn en geborgenheid van je kindje wat de ontwikkeling op alle fronten (lichamelijk, emotioneel, cognitief en sociaal) stimuleert en waardoor ook de band met je baby wordt versterkt.

Het verschil erin ligt echter in de ontvankelijkheid, met als gevolg de duur van een behandeling.


Aangezien baby's (jonge kinderen) nog maar juist op de wereld zijn gekomen, zijn zij veel ontvankelijker voor het ontvangen van de levensenergie (Reiki). Ze staan nog volledig open voor de wonderen van de wereld, waaronder ook de mogelijkheid dat ze beter kunnen worden doormiddel van levensenergie te ontvangen. Hun verstand zal hen niet in de weg staan, door met rationaliteit alles te gaan ontkracht

Met een korte behandeling tussen de 10 - 20 minuten, hebben zij ook meer dan voldoende.

Ongeveer volgende werkwijze wordt gehanteerd:

Kinderen tot 8 jaar kunnen binnen een half uur behandeld worden.Kinderen van 1 tot 4 jaar hebben genoeg aan een kwartier.Baby's kunnen in minder dan een kwartier behandeld worden.

Dit is mooi om te weten, aangezien baby's, en zeker jonge kinderen, ook niet graag lang stilliggen of zitten. :)


Extra info


Mocht je nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen via mail info@levensster.com of social media Riri Starseed. Met veel liefde zal er een antwoord geformuleerd worden. Of boek een GRATIS online bewust-zen call met me in voor nog meer duiding!


Liefs,

Riri


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page