top of page

Wat is I.S.A.?

Bijgewerkt op: 20 jun. 2022

I.S.A. staat voor Inner Source Abundance en is een healingmethodiek dat gericht is op het activeren en claimen van je geboorterecht van licht & overvloed.28 februari 2022 gaf ik mijzelf echt een magisch cadeau bij mijn sister Kristi vol overvloed, zo eentje dat echt gigantisch veel in beweging zet.

De inzichten, de frequenties, de acties nadien, ... waren alleen mogelijk dankzij deze stap van zelfliefde (Will I marry me?).

Hierdoor heb ik een mega spannende stap gezet binnen mijn zielsmissie en aardse onderneming, zo eentje waarvan je gewoon weet dat je het moet doen, hoe fel je mind je ook probeert te overtuigen dat je nu echt helemaal gek geworden bent.

Het is ongelooflijk wat er mogelijk is wanneer je jouw geboorterecht claimt en owned.

Deze energie van overvloed, vrijheid en mogelijkheden brengt zo veel dingen in beweging en dit gun ik jou ook zooooooo fel!

Die JA zeggen tegen mijn fullest potential en mij hierin laten dragen op allerlei manieren, is pure magie.

Ja, ik begrijp maar al te goed dat wat ik zeg zooooo vaag en moeilijk te begrijpen is. Maar net daarom dat ik zo sterk voel dat ik next level dien te gaan, omdat enkel op die manier enkelen van jullie dit ook mogen gaan ervaren. En als is het maar een klein aantal, wauw iedere persoon dat deze sprong kan maken en mag voelen. Jeetje dat is dit risico echt waard.

Ik voel dat ik deze energie en stroming mag delen, want JA het MAG echt licht zijn!

Wie is er net als mij nog klaar om haar geboorterecht te claimen en ownen? Laten we elkaar in het licht zetten want JA dat MAG!

Ik nodig je met veel liefde uit om met me in contact te komen en ook jouw geboorterecht te gaan claimen! Je hoeft het echt niet langer alleen te doen!


Voorbereidend proces en beweging


Dit proces en deze zielscreatie is niet plots ontstaan maar bestaat uit een voorbereidend proces en beweging sinds 2019. Deze geboorte had tijd nodig om te mogen groeien binnenin mij en in alle vertrouwen naar buiten te brengen op die divine timing!


Sinds de start van 2022 is er duidelijk een andere energie in het spel, een ander portaal dat zich heeft opengezet richting onze planeet en ooooooh wat ben ik hier van aan het genieten.


Al weken voel ik deze beweging in me, ik diende me gewoon over te geven aan het voluit vertrouwen en mezelf te laten dragen binnenin dit proces.


Vanaf heden stap ik zonder enige angst of oordeel voluit in het LICHT, want guess what? Het MAG echt licht zijn!


Wist je dat, je de keuze hebt hoe je jouw proces bewandelt?

Dat je jouw lessen en schaduwstukken ook kan aankijken zonder die felbegeerde zwaarte?


Er wordt veel gesproken over de transformatie naar o.a. de vijfde dimensie MAAR blijft dan toch vaak kiezen voor de zwaarte. Waarom is dit?


Naar mijn ervaring zit hier een geconditioneerde overtuiging op, dat indien we willen groeien en transformeren eerst een diep dal moeten beleven. Dat stappen in ons volste potentieel enkel mogelijk is doorheen pijn & lijden, doorheen de zwaarte / duisternis en schaduwstukken.


JA, ik zelf heb dit pad ook bewandeld en begrijp deze gedachtegang volkomen en sta er zelfs ook deels nog steeds achter omdat het mij zelf ontzettend veel gebracht heeft.


Echter krijg ik al geruime tijd door dat indien we die shift naar die hogere dimensies willen maken, de tijd is aangebroken om ook deze conditionering los te laten en te transformeren.


DIT is namelijk hoe het gaat binnenin die hogere dimensies, je gaat doorheen dezelfde lessen en processen. Je komt nog steeds die duisternis tegen en je schaduwkanten zullen nog steeds aanwezig zijn MAAR je gaat er je innerlijk licht op schijnen waardoor de lading lichter voelt. Je ervaring zal anders zijn, je hogere frequentie maakt dat je draagkracht vele malen hoger ligt en de transformatie dus LICHT is!


JA, er zullen nog velen het pad van zwaarte en duisternis gaan bewandelen en dat is volledig oké! Dat hoort namelijk binnen deze collectieve shift en ik ben zoooooo dankbaar dat er dan prachtige zielen zijn die je ook binnen die duistere processen zullen begeleiden, vanuit hun persoonlijke zielsmissie. AHO voor mijn mede lichtbrengers en gidsen!! Of je nu werkt met duisternis of licht, het maakt niet uit! Ons doel is hetzelfde en dat is absoluut magisch.


Mijn zielscreatie:

Inner Source Abundance


Ik gun je vanuit mijn hart dit pad van overvloed, vrijheid en verlichting!


Het begon voor mij allemaal met de creatie van mijn boek WILL I MARRY ME? Niet wetende dat dit een bijbel van zelfliefde zou worden en het begin van deze stroming van licht & liefde in beweging zou zetten. Die zin alleen al bevat zo immens veel wijsheid en kracht als je het kan toelaten.


Als mens verlangen we naar vrijheid en overvloed maar zijn we vergeten dat deze allemaal een reflectie zijn van onze pure onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en de ander.


ALLES IS ENERGIE en begint van binnenin jezelf.


De healingsmethodiek die is mogen ontstaan is een combinatie tussen Reiki, Inner Dance (KAP) en zooooooo veel meer. Want ook hier gelden weer geen limieten! Het MAG alles zijn! Het mag volledige ondersteuning zijn! Je MAG echt gedragen worden op allerlei verschillende manieren. HET MAG!


In hoeverre ben jij in staat jezelf die overvloed te gunnen? In hoeverre kan jij al echt in ontvangst treden en jezelf die ultieme waarde gunnen?

Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in pure zuivere energieën van je hoogste potentieel? Kan jij al zien dat investeren in jezelf DE SPIEGEL van overvloed is waarnaar je zocht?


Ik nodig je uit om het te komen ervaren en te ontdekken of jij samen met mij dat pad van het LICHT durft te bewandelen!


3 opportuniteiten van overvloed voor jou:


ISA group 1 day ceremony (max. 6 deelnemers, ideaal als kennismaking) --> check de tab evenementen voor de eerstvolgende groepsessie

ISA 101 spirit guide traject van 3 of 6 maanden (max. 2 lopende trajecten per maand)

ISA jaartraject (inclusief Reiki master en ISA facilitator, max. 6 lopende trajecten op een jaar)


Benieuwd welke zielen ik mag aantrekken in dit portaal van licht, vrijheid en overvloed??

Ik besef maar al te goed dat dit niet voor iedereen zal zijn en heb hier ondertussen helemaal vrede mee. Mijn people pleaser mag er nog steeds zijn maar binnenin de juiste energie balans, want dat is mijn geboorterecht en ook dat van jou!


In licht & onvoorwaardelijke liefde,

Riri

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page