top of page

Wat zijn tweelingzielen en MIJN visie hierover

De laatste tijd kwamen veel mensen bij me met vragen rond het begrip #tweelingzielen, zo veel zelfs dat ik er besloot een podcast aflevering van te maken.


Echter omdat niet iedereen de ruimte / tijd heeft, of mogelijks niet de mogelijkheid heeft om de podcast te luisteren vanwege dat hij / zij bijvoorbeeld slechthorend is. Heb ik besloten om deze ook uit te schrijven in blogpost formaat. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk, dat mijn #gratis content zoveel mogelijk mensen weet te bereiken.


In deze post ga ik in eerste instantie even wat uitleg geven over wat een #tweelingziel en #zielenfamilie juist is. Hoe je hiermee o.a. kan omgaan en meer.

Tot slot deel ik MIJN VISIE hier rond. Een visie ontstaan uit eigen ervaringen in combinatie met een channeling dat ik ooit mocht ontvangen rond dit onderwerp.


WAT IS EEN ZIELENFAMILIE


Dit zijn de mensen die je tegenkomt in je leven en waarmee je een instant gevoel van herkenning hebt. Ook al heb je elkaar bij weten nog nooit ontmoet, voelen jullie een #connectie op dieper niveau.


Dit heeft allemaal te maken met het feit dat je als zielenfamilie vooraf allerlei afspraken hebt gemaakt met elkaar. Het is een grote groep zielen die voor de #incarnatie bij elkaar is gekomen om te bespreken hoe ze elkaar het snelste en meest efficiënt kunnen doen groeien. Welke lessen ze aan elkaar zullen aanbieden?


Hoe verder de individuele zielen op hun pad van #bewustwording zitten, hoe meer ze elkaar terug beginnen vinden en hoe sneller de groei voor alle partijen van de zielenfamilie gaat.


Een van de grote doelen is om samen met je zielenfamilie een bepaald niveau van trilling te behalen, zodat je kan transformeren tot de volgende dimensie. Deze daad heeft ook een ontzettend groot belang voor het ganse collectieve geheel, de #Iampresence , de groei binnen het grote plan!


Aangezien we nu op het punt gekomen zijn, om de trilling van de aarde te doen transformeren van #3D naar #5D, zie je dat meer en meer zielenfamilies elkaar weten terug te vinden en zich organiseren naar een #collectieve bewustzijnssprong.


TWEELINGZIELEN


Rond de term #tweelingzielen wordt de dag van vandaag ontzettend vaak over gesproken en is als het ware een serieuze #hype aan het worden.


Wat eigenlijk heel sterk is, aangezien er wordt gezegd dat er ongeveer maar een 144.000 tweelingzielen op dit moment naar de aarde zijn gekomen. Dat wil zeggen dat de kans wel zeer klein is om een effectieve tweelingziel als levend persoon tegen te komen, omdat het in oorspronkelijkheid niet de bedoeling is dat tweelingzielen op dezelfde moment #incarneren.


Als ze wel samen incarneren, heeft dit te maken met dat we momenteel dus in een transitie zitten van 3D naar 5D en door de samenkomst van tweelingzielen, deze transitie mee ondersteund wordt!


Veel groter is de kans op een #verborgen of #schaduwtweeling tegen te komen. Deze hebben eenzelfde soort energie als je werkelijke tweelingziel en vaak zijn jullie elkaar al verschillende levens tegen gekomen. Toch zit er een addertje onder het gras. Het zijn de grootste testen!


Zo heb ik bijvoorbeeld op een gegeven moment iemand in mijn leven gehad, waarvan ik echt het gevoel had dat hij mijn tweelingziel was. Er was onmiddellijke herkenning, het ging allemaal ook super snel en intens EN er was een intens gevoel van oude liefde.


Nadien bleek duidelijk wat ik te leren had, het is namelijk zo dat in mijn verhaal ik hieruit twee lessen moest leren. Enerzijds dat ik onvoorwaardelijk liefde moest voelen voor iemand die echt met ideeën rondliep die haaks stonden met mijn eigen normen en waarden. Anderzijds dat ik wederom iemand had aangetrokken met #narcistische persoonlijkheidstrekken en het nu echt tijd werd om in mijn #kracht te gaan staan en volledig voor mijn #zelfliefde te kiezen!


Zo ontzettend dankbaar voor deze lessen en voor de persoon die me deze #lessen gegeven heeft! Zonder hem zat ik nu nog steeds in die loop.


Ook zijn ze er in alle vormen en maten, dus niet enkel via romantische relaties. Wie weet is het wel je dochter / zoon, vriend(in), gids, ...


Wat je ook nog moet weten is dat wanneer tweelingzielen elkaar tegen komen, het vaak gepaard gaat met een zwaar emotioneel proces. Een proces van aantrekken en afstoten. Dus het is zeker niet altijd rozengeur en maneschijn.


De witte broodweken zijn pas van zodra beide zielen voldoende aan zichzelf hebben gewerkt, om elkaar als spiegel volledig en onvoorwaardelijk te laten zijn!


MIJN PERSOONLIJKE VISIE


Na deze introductie over de basis van #tweelingzielen, deel ik ook nog graag even mijn visie en boodschap gekregen van mijn gidsen.


Het is zo dat wij in #oorsprong 1 zijn! Dat we één wezen zijn, één ziel, één levensenergie.


Ook is het zo dat alles wat we in ons leven zien, we in feite zelf gecreëerd hebben.


Wanneer je de laatste twee zinnen bij elkaar neemt, kan je niet anders dan inzien dat er iets niet helemaal klopt rond deze hype.


JA, er bestaan tweelingzielen MAAR dat is omdat we deze zelf in het leven hebben geroepen.


Er zijn echter ook serieuze #valkuilen aan verbonden!


1. DE ZOEKTOCHT NAAR DE TWEELINGZIEL IN JEZELF


Zoals ik al zei, zie ik tegenwoordig veel verschijnen rond tweelingzielen en komen ook veel klanten bij me met de vraag rond tweelingzielen.


Wat ik wil duidelijk maken is dat men vooral moet focussen op de zoektocht naar de tweelingziel in jezelf.


Indien je tweelingziel namelijk werkelijk op aarde is momenteel, dan komt hij/zij enkel op je pad door zelf te groeien! Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en #zelfliefde!


Pas dan zijn jullie klaar voor elkaar!


Dus stop met zoeken / wachten en alles te relativeren. MAAR ga in de plaats daarvan voelen!


2. VERLIEZEN IN ELKAAR EN DAARDOOR CONNECTIE VERLIEZEN MET COLLECTIEF


Een andere serieuze valkuil is dat vele tweelingzielen die elkaar dan uiteindelijk zouden gevonden hebben, zichzelf zo fel in elkaar verliezen, waardoor ze het grotere geheel verliezen.


Ze verliezen de diepere connecties met de andere zielen, het #collectief.


Uiteraard is dit niet altijd zo maar ik zag het zelf al een aantal keer gebeuren.


Dus hoe mooi het allemaal ook is, het heeft ook een keerzijde die vaak niet benoemt wordt en waar ik nu toch even mijn #visie over wilde delen.


In licht & liefde,

Riri


285 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page