top of page
Image by Kristina Litvjak
Reiki New Earth
met als fundering de teachings van Reiki Usuï &
aanvullende verdieping vanuit de hedendaagse frequenties en maatschappij.
Reiki behandeling
Voel jij de New Earth call?

 

✰ de call om jouw persoonlijke pad van bewustwording te verdiepen? 

✰ de call om je kanaal verder open te zetten, zodat je op een bewuste

    manier met de New Earth frequenties kan gaan samenwerken? En je dit aardse leven

    kan gaan leven als multidimensionaal wezen! Diep verbonden met het hogere EN het

    aardse?

✰ de call te leren hoe je dankzij RNE je eigen vibratie naar een hoger

    level kan tillen? en zo bewust bij te dragen aan de creatie van de   

    nieuwe aarde?

✰ de call zelf te leren hoe je bij jezelf en bij anderen de Reiki New Earth

    integreert in alles wat je doet? Ga voorbij de 'standaard' behandelingen op de

    massage tafel.

✰ de call je volledig te laten dragen in dit proces &

    je te omringen met gelijkgestemden / je zielsfamilie?

✰ de call te leren hoe je met RNE je hele leven kan creëeren? Je dromen kan

    manifesteren EN dit terwijl je volledig ten dienste bent van het hogere.

✰ de call je bewustzijnsproces verder in beweging te zetten en te

    genieten van de reis?

✰ de call je pure innerlijke vrijheid mag leren ervaren: onthecht van dualiteit (ups &

    downs are part of the human game); onthecht van persoonlijkheid (je ziet de

    spiegels, reflecteert je eigen verantwoordelijkheid en voert open hart

    communicatie); onthecht van bepaalde successen en doelen (deze zijn een

    BONUS in je al vervullende leven), etc.

de call in de lift te stappen en zo te kiezen voor een duurzame groei. Groei dat vraagt om geduld maar je wel het meest directe pad bezorgt. 

VOEL JE EEN JA BIJ EEN VAN DEZE VRAGEN?

CHECK DAN SNEL HIERONDER DE VERSCHILLENDE SPEELVELDEN

Ontdek alles wat je moet weten via onze uitgebreide pdf.
Aangezien wij niet geloven in enorme landingpagina's die je proberen te overtuigen van de waarde, met allerlei psychologische marketing tricks. Kiezen wij bewust om je zo beknopt mogelijk de belangrijkste informatie te bezorgen die voor nu nodig is.
Deze trajecten belichamen vertrouwen in energie en intuïtie, dus het klopt niet dat we je brein nu gaan voeden met gigantisch veel informatie

Wens je dus graag wat meer informatie over wat Reiki New Earth nu juist is en uitdraagt?
Klik dan op onderstaande knop en download onze pdf., heb je vervolgens toch nog wat meer duidelijkheid nodig? Dan vragen we je bewust om contact op te nemen zodat we je kunnen begeleiden in dit proces via een gratis alignment call.

Ontvang onze pdf 

Bedankt voor het abonneren!

Laat je inspireren
Gedeelde ervaringen - testimonials

De negen fundamenten gelinkt aan het Reiki New Earth pad:

 

De Reiki New Earth wordt in de fundering gedragen door negen pilaren, die op zich zelf al een krachtige energie belichamen maar samen gevoegd de persoonlijke & collectieve transformatie kunnen verankeren.

De negen elementen dragen een heilzame energie, die als methodiek worden ingezet om het proces op een diepgaande manier te ondersteunen.

De verschillende elementen zijn volledig gelijkwaardig aan elkaar en staan ook in verbinding met elkaar. Hierdoor liggen er in de gehle beleving van de student diepe lessen en ervaringen verscholen.

Integratie & duurzame groei: binnen een Reiki New Earth traject wordt er heel veel aandacht en ruimte geschonken aan integratie en verankering. De huidige maatschappij vraagt om een bewuste creatie van tijd. Tijd waarin de student door middel van ervaren, de lessen ook effectief tot zich neemt voor het leven en niet voor maar even. Onze focus ligt op DUURZAME groei die je voor je leven meedraagt en niet voor maar even.

Inwijding: een inwijding omschrijven is onmogelijk, aangezien het een heilzame methodiek is dat enkel de teachers mogen uitoefenen, om in alle zuiverheid het kanaal van een persoon open te zetten voor de hogere frequenties. De inwijding is een sleutelmoment in het leven van de student, waarop deze de bewuste keuze maakt om een portaal te openen naar hogere frequenties. Zodra men doorheen dit portaal is gestapt, kan men niet meer onder dat bewustzijn komen. De inwijding is een heilig moment tussen de student en de teacher, waarin het één-zijn met de Reiki New Earth energie wordt belichaamd. De andere elementen dragen compleet bij in toepassen van de hogere bewustwording in het dagdagelijkse leven. Teachers hebben zelf eerst een heel traject moeten doorlopen eer ze op deze manier met de energie van een ander mogen leren werken, ze dragen een grote verantwoordelijkheid voor zichelf en de ontvanger.

Heilige symbolen: they are not secret but sacred! In feite kan je de dag van vandaag zo goed als ieder symbool van de traditionele Reiki leren terugvinden op het internet. Het kennen van een symbool, wil echter niet zeggen dat je de heilige werking ervan kan inzetten en begrijpen op een dieper niveau. De heilige symbolen worden ingezet als methodieken binnen de tweede cyclus. De energie van deze cyclus, in combinatie met de symbolen maakt dat heel wat illusies en overtuigingen die gepaard gaan aan de menselijke ervaring, kunnen worden getransformeerd naar een multidimensionale ervaring.  

Reiki New Earth sessies / behandelingen: hierbij gaan we verder dan de standaard gekende handoplegging als basisoefening van dit systeem. Tijdens de eerste cyclus, zal je inderdaad deze leren toepassen en ontvangen. Echter begrenzen we ons niet binnen een schoolse overdracht. Bewust geven de ruimte voor intuïtie en unieke energieën die mogelijks deel willen uitmaken van de Reiki New Earth sessie, denk aan channelen van lichttaal en werken met essentiële oliën. Ook het verankeren van de wereld als je spiegel, RNE opstellingswerk, sacred wombhealing en communiceren met gidsen kunnen tot een RNE live dag behoren. Dat wat het meest dienende is voor de personen en het collectief wordt uitgedragen in vertrouwen. Ondertussen dragen verschillende studenten de RNE energie uit doormiddel van bijvoorbeeld boeken, songs en zelfs sport. Reiki = levensenergie en gaat dus verder dan de massage tafel.

Online portaal: ook hier koppelen we ons los van de gekende mondelinge traditie, die volgens ons enerzijds gebaseerd is op de tijdlijnen van 100 jaar geleden waarin meer ruimte was in het dagdagelijks leven. Anderzijds op een tekort / angst mindset dat de gegeven informatie niet dienstbaar zou zijn. Het is belangrijk dat men de informatie op een multidimensionale manier tot zich krijgen (video, schrift, audio, online en live), om zo de wijsheden ook effectief in alle velden tot zich te laten. Ook kiezen we er bewust voor om geen begrenzingen maar eensgezindheid naar buiten te brengen. Ook blijft men hier levenslang toegang tot hebben, zodat men kan mee evolueren met de energie van het collectief, aangezien deze nu in snel tempo evolueert.

 

Geschiedenis: het ontvangen en toe laten van de geschiedenis is een belangrijk onderdeel van de energie overdracht en het compleet openzetten voor de gelinkte frequenties. Het maakt deel uit van het proces en bewustwording van diens plek hier als ziel.

Geld: dit element is vaak het element waar de hoogste drempel ligt voor velen, omdat dit binnen het huidige collectief nog een thematiek is dat diep aan het transformeren is. Alsook er nog vaak beoordeeld wordt op spiritualiteit en geld, hier ligt voor vele nog een trauma of ongheelde overtuigingen. Het vormt namelijk de brug tussen de spirituele / niet-materiële dimensie en de aardse / materiële dimensie. Het is een methodiek gecreëerd door het universum voor pure heling, aangezien geld op zich zelf volledig neutraal is en dus voornamelijk fungeert als symboliek en spiegel. Ieder level binnen de Reiki New Earth stroming draagt een energie uitwisseling gelinkt aan een bedrag, geïnspireerd op de oorspronkelijke bedragen binnen de Usuï stroming. Hieronder delen we extra informatie over de energie uitwisseling per cyclus. De energie achter deze bedragen, vragen een groter begrip van de student met betrekking tot de energetische overdracht en balans. De wereld draait op balans. Spirituele ontwikkeling alleen weggeven, draagt dus niet bij tot die balans.

Richtlijnen: naast de vijf leefregels overgedragen via de Usuï traditie, ontvang je nog twee richtlijnen die bijdragen aan je groei en draagkracht binnen de huidige tijdlijnen. Het toelaten van deze richtlijnen opent een veld van vragen, die je dichterbij je eigen kern brengen. Alsook vergemakkelijken ze het pad naar bewustwording.

Community: het pad naar eenheid is te vinden in jezelf compleet te laten dragen binnen je pad en te verbinden met zielen die een gelijkaardig pad van bewustwording bewandelen. De RNE community draagt een gigantische impact bij aan diegene die het toelaten. Delen = Helen en dat observeren we sterk. Ieder level heeft een eigen community en draagt een eigen energie uit binnen het collectieve bewustzijn. Je hoeft het werkelijk niet langer alleen te doen.

✰ 

Ontdek in onderstaande tabel onze richtlijnen met betrekking tot een zuivere & kwalitatieve energie uitwisseling.

Ieder bedrag draagt een specifieke symbolische en heilige kracht met zich mee gebaseerd door numerologische wijsheden. 

Met steeds de optie tot termijnbetalingen om zoveel als mogelijk mensen te bereiken en kansen te creëren. 

Het voorproces van de master en het jaartraject vraagt om al in een bepaald veld te stappen, door zelf in te voelen welke symbolische energie je wenst mee te nemen in je traject. 

Wens je meer informatie achter de heilige symboliek, ben je welkom ons een berichtje te sturen via contact@newearthteaching

Wit zand en steen

Krista Liekens

Riri kwam niet zomaar toevallig op mijn pad! Net het moment waarbij ik al mijn puzzeltjes volop aan het leggen was, bracht Riri mij de ontbrekende laatste stukjes via het Reiki New Earth level one traject . Zo dankbaar voor al dit moois! Naast de fijne Gids, geniet ik ook heel erg van de community. Waar ik mij voorheen vaak zo alleen in kon voelen, kwam ik nu terecht in een warm bad vol bezieling, vol gelijkgestemde soulsisters (& men). Dit alles samen, maakt het als een ware beleving. Ik voel me nu eens zo energiek, eens zo in mijn kracht en kijk met énorm veel power en vertrouwen mijn nieuwe wereld aan, zowel op persoonlijk vlak maar zelfs ook op business vlak. <3

Céline De Winter

Ik leerde Riri in het najaar van 2021 kennen net op het moment dat ik een cursus Reiki wilde volgen :-). Het eerste deel van dit traject werd online gegeven, wat voor mij heel fijn was! Zo kon ik zelf beslissen waar & wanneer ik me erin wou verdiepen. Het online portaal is erg uitgebreid (werkboek, video's, bijlagen, diepgaande gids,...). New Earth Teaching heeft echt aan alles gedacht, de informatie is meer dan compleet! Ik heb op geen enkel moment een afstand ervaren tussen Riri en mijzelf omwille van het online gedeelte... Ze is zo betrokken geweest in mijn proces, vanaf dag 1. Ze faciliteert en ondersteunt waar jij nood aan hebt. Na het afwerken van het online gedeelte planden we de inwijdingen, ook op afstand... maar opnieuw: niet ervaren :-)! Ik voel me vereerd en dankbaar dat Riri mij Reiki New Earth aanleert. Met haar enthousiasme en energie voelt het zo veilig en vertrouwd aan. Binnenkort volgt het tweede deel van dit traject, namelijk de verdiepingsdagen. Ik kan niet wachten! Wauw, wat een goede beslissing.

bottom of page