top of page
Image by Sean Oulashin
New Earth Reiki
jaartraject

Ga de diepst mogelijke verbinding aan met jezelf, het leven en de bron.

Reiki New Earth jaartraject

 

Doorloop, samen met Riri Starseed persoonlijk aan je zijde, de verschillende levels doorheen alle seizoenen.

 

Samen verkennen we je onderbewustzijn, een plek waar allerlei mysteries op je staan te wachten om te mogen ontdekken.

 

Iedere fase bestaat uit: een diepgaande online academy met verdiepende wijsheden (video's en audio's) om je te begeleiden in je pad + praktische werkboeken zodat je het ook effectief in je leven kan gaan implementeren + live dagen ter verdieping en integratie + groei sessies persoonlijk met Riri.

Online startceremonie: 15 februari 2023 om 9u30

 

Reiki New Earth level one

Tijdens dit proces gaan we o.a. werken aan je fysieke energielichaam en alles wat hiermee verbonden staat (denk aan zelfliefde, loslaten van je beschermlaag, activatie van je zelfhelend vermogen, veiligheid, hechting, etc.).

In dit proces leer je het oude eren, zonder jezelf erin te verliezen. Bepaalde structuren te respecteren en tegelijkertijd je pure intuïtie op een diep niveau te vertrouwen.

2 live data: 18 februari & 18 maart 2023

 

Reiki New Earth level two

Dit tweede level vraagt om een sprong in het mentale & emotionele energielichaam. Het is gelinkt aan het doorbreken van de 3D aardse 'regels' en 'illusies' waaraan deze wereld verbonden is. Binnen dit proces leer je hoe je tijd & ruimte kan overbruggen. Hoe je snelle groei, kan implementeren binnen voldoende ruimte en integratie. Je zegt vaarwel tegen oude geconditioneerde overtuigingen en gedachten, die je niet langer dienen.

 

2 live data: 1 april & 29 april 2023

Reiki New Earth master

Uiteraard zal dit proces de meeste 'tijd' vragen. Het master proces loopt over een periode van 9 maanden, waarin we een ware geboortecyclus ingaan. Dit level wordt belichaamt door het spirituele energielichaam. Het is de uitnodiging om al wat in je zit te verdiepen, te verankeren en naar buiten te brengen. Het is het volledig loslaten van je oude identiteit en omarmen van je ware identiteit. Het is de leider in jezelf activeren en ontdekken dat deze altijd al in je zat.

openingceremonie: 20 mei 2023

3 daagse intensive: 14, 15 & 16 december 2023

closing ceremonie: 13 januari 2024

 

Wat meer?

Naast bovengenoemde data ontvang je ook nog 4 extra individuele live ceremonies met Riri + persoonlijke begeleiding via whatsapp = spirit guide in the pocket.

En zoals altijd mag je van Riri heerlijke Bonussen verwachten. 

 

Gun het jezelf dat dit jaar het meest transformerende jaar wordt van je leven. Een jaar waar je werkelijk op kan gaan bouwen en in je hoogste potentieel kan gaan staan. Gun het jezelf om samen met Riri in de lift te stappen i.p.v. het nemen van de trap.

 

Voel je dat jezelf wilt laten dragen in dit proces door Riri?

Meld je dan nu aan op de wachtlijst, er is namelijk maar plek voor maximaal 6 deelnemers.

p.s. heb je al level one en/of level two behaald, wordt dit samen besproken en kan dit natuurlijk als korting ingebracht worden binnen het totaal traject.

IMG_6668.jpg
Will I marry me?  ~  challenge
Will I marry me?  ~  challenge
Zeg jij ook voluit JA tegen je leven?
Wanneer
01 jun 2024, 10:00 – 30 jun 2024, 14:00

Enkele reflecties

Tijdens de intensive van 2022 namen de deelnemers de ruimte om even hun reflecties van het weekend, het proces te delen. Voor zij die graag een impressie krijgen en 'real live' verhalen horen / zien, heb ik gevraagd of ik dit mocht delen. Let op: deze eerste groep omvatte niet een volledig traject zoals nu maar een traject van 3 maanden.

bottom of page