top of page

Riri Starseed

CEO New Earth Teaching

Riri Starseed

Riri staat als CEO aan het hoofd van dit prachtige zielsbedrijf.

Ze is de founder en grandmaster van Reiki New Earth en voelt zich gezegend om samen met allerlei mooie zielen bij te dragen aan de bewustwording richting de 'nieuwe' aarde.


Vele jaren heeft ze gebouwd aan deze fundering waarin we nu samen gedragen kunnen worden en samen op mogen verder bouwen.


Op dit moment kan je op verschillende manieren met Riri persoonlijk werken:

  1. het Reiki New Earth jaartraject: waarin we doorheen het jaar alle seizoenen doorlopen en de eerste 3 RNE cyclussen doorlopen.

  2. de Reiki New Earth Teacher module: waarin ze je persoonlijk begeleidt binnen het pad van Reiki New Earth Teacher. Op deze manier creëren we een prachtige kettingreactie / movement / rimpeleffect binnen het collectieve pad van bewustwording.

  3. samen met haar twinfrequency PlaYana, creëren ze ware speelruimtes om op een andere manier in het leven te leren staan. The C.onscious E.go O.wnership Gamemakers vertaalt zich in online & offline programma's, events en retreats.

  4. de ISA experiences: dit is een ware PLAYGROUND waar alles samenkomt en weer weg valt. Waar logica en structuur ruimte maken voor diep vertrouwen in het onbekende.


Meld je aan voor een GRATIS alignment call met Riri door het invulformulier te versturen, samen kijken we wat voor nu het hoogste goed is voor alle partijen.


Riri Starseed
bottom of page