top of page

Sat, 18 Feb

|

online gathering via zoom

Reiki New Earth jaartraject

Een transformationele reis van 12 maanden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki New Earth jaartraject
Reiki New Earth jaartraject

Time & Location

18 Feb 2023, 10:00 – 12:00

online gathering via zoom

About the event

Reiki New Earth jaartraject

Doorloop, samen met Riri Starseed persoonlijk aan je zijde, de verschillende levels doorheen alle seizoenen.

Samen verkennen we je onderbewustzijn, een plek waar allerlei mysteries op je staan te wachten om te mogen ontdekken.

Iedere fase bestaat uit: een diepgaande online academy met verdiepende wijsheden (video's en audio's) om je te begeleiden in je pad + praktische werkboeken zodat je het ook effectief in je leven kan gaan implementeren + live dagen ter verdieping en integratie + groei sessies persoonlijk met Riri.

Openingceremonie jaartraject online op 18 februari om 10u00.

Reiki New Earth level one

Tijdens dit proces gaan we o.a. werken aan je fysieke energielichaam en alles wat hiermee verbonden staat (denk aan zelfliefde, loslaten van je beschermlaag, activatie van je zelfhelend vermogen, veiligheid, hechting, etc.).

In dit proces leer je het oude eren, zonder jezelf erin te verliezen. Bepaalde structuren te respecteren en tegelijkertijd je pure intuïtie op een diep niveau te vertrouwen.

2 live data: 25 februari & 18 maart 2023

1 alignment call van 2 uur

3 inwijdingen vanop afstand, via whatsapp

Reiki New Earth level two

Dit tweede level vraagt om een sprong in het mentale & emotionele energielichaam. Het is gelinkt aan het doorbreken van de 3D aardse 'regels' en 'illusies' waaraan deze wereld verbonden is. Binnen dit proces leer je hoe je tijd & ruimte kan overbruggen. Hoe je snelle groei, kan implementeren binnen voldoende ruimte en integratie. Je zegt vaarwel tegen oude geconditioneerde overtuigingen en gedachten, die je niet langer dienen.

2 live data: 1 april & 29 april 2023

1 alignment call van 2 uur

2 inwijdingen vanop afstand, via whatsapp

Reiki New Earth master

Uiteraard zal dit proces de meeste 'tijd' vragen. Het master proces loopt over een periode van 9 maanden, waarin we een ware geboortecyclus ingaan. Dit level wordt belichaamt door het spirituele energielichaam. Het is de uitnodiging om al wat in je zit te verdiepen, te verankeren en naar buiten te brengen. Het is het volledig loslaten van je oude identiteit en omarmen van je ware identiteit. Het is de leider in jezelf activeren en ontdekken dat deze altijd al in je zat.

openingceremonie: 20 mei 2023

3 daagse intensive: 24-25-26 januari 2024

closing ceremonie: 10 februari 2024

1 inwijding vanop afstand, via whatsapp

Naast bovengenoemde data ontvang je ook nog 4 extra individuele live ceremonies met Riri van 4 uur  + persoonlijke begeleiding via whatsapp = spirit guide in the pocket.

Gun het jezelf dat dit jaar het meest transformerende jaar wordt van je leven. Een jaar waar je werkelijk op kan gaan bouwen en in je hoogste potentieel kan gaan staan. Gun het jezelf om samen met Riri in de lift te stappen i.p.v. het nemen van de trap.

Voel je dat jezelf wilt laten dragen in dit proces door Riri?

Meld je dan nu aan op de wachtlijst, er is namelijk maar plek voor maximaal 5 deelnemers.

p.s. heb je al level one en/of level two behaald, wordt dit samen besproken en kan dit natuurlijk als korting ingebracht worden binnen het totaal traject.

Tickets

  • Gratis alignment call

    €0.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page