top of page
troostend

New Earth Reiki

Affiliate program

Laten we samen de LIEFDE verder verspreiden!

Het is tijd, tijd dat we onze krachten bundelen, dat we samen deze nieuwe wereld creëren!

Jij hebt net als ik al mogen ervaren hoeveel de Reiki energie voor iemand kan betekenen. Net als ik weet je dat we als aarde in een stroomversnelling zijn gekomen van bewustwording en dat Reiki hierin een heel mooi verlichtend pad kan betekenen.

Wanneer ik ging intunen op hoe ik meer zielsconnecties mag gaan activeren en op welke manier ik kan samenwerken aan het creëren van een prachtige nieuwe wereld van unity. Kwam het idee in me op om met een affiliate systeem te gaan werken, elkaar next level ondersteunen. 

Voor je jezelf aanmeldt als affiliate, wil ik je vragen om deze pagina heel grondig door te lezen en ook zeker de video te bekijken. Ik vind het namelijk belangrijk dat het zo zuiver en puur mogelijk blijft en dat kan alleen wanneer jij helemaal mee bent met de Reiki New Earth visie en missie!

 

Uiteraard mag je indien het toch niet duidelijk is, me altijd even een berichtje sturen via info@levensster.com en dan help ik je zo snel mogelijk verder. 

 

Samen kunnen we meer bereiken dan alleen!

 

In licht & liefde,

Riri

Voor je jezelf aanmeldt als affiliate..

✰ bekijk met je volle aandacht deze video

✰ wees eerlijk aan jezelf en ga eerst voelen of je de opleiding ook werkelijk als waardevol hebt ervaren

✰ voel of je hart JA zegt 

Arrow_edited.png
Wat betekent het nu om affiliate te zijn?

 

Wanneer iemand via jou zich aanmeldt voor de Reiki 1 opleiding (met jou naam als referentie), ontvang jij van mij zomaar even een mooi bedrag van €55 & 10% korting te gebruiken op de website van LevensSter (denk aan bv. Reiki 2 of Reiki master). 

Let op: dit is echt een mega mooie beloning! Ik doe dit omdat ik voel dat deze energie van geven & ontvangen mag blijven stromen! Dat jullie nog meer gaan geloven in jezelf en zodat ik meer mensen kan bereiken! Ik geloof sterk in krachten bundelen en voel dat dit een mooie weg kan zijn! 

En aangezien jij zelf Reiki 1 als positief hebt ervaren, zal je dan ook geen moeite ervaren met erover te delen! Jij bent hierin ervaringsdeskundige!

Het voordeel van affiliate te zijn van een programma waar je zelf aan hebt deelgenomen en enthousiast over bent, is dat het je een super fijn extra inkomen kan garanderen! Doordat je authentiek bent en vanuit je hart deelt, gaat het delen veel sneller en zal je beloond worden door het universum. 

Dit is fase één en pilot experiment. Indien dit uitdraait waarop ik hoop, komen er ook vervolg energie uitwisselingen / gifts wanneer iemand zich aanmeldt voor de volgende levels erna. Denk aan bv. €111 indien men zich verder aanmeldt voor Reiki 2 en €555 indien men zich aanmeldt voor Reiki master nadien. Op deze manier creëren we een infinity community en een wereld van overvloed, licht en liefde. ​

Hoe doe je dit dan?

Denk aan...

✰ je ervaringen delen op je social media: instagram, facebook, linkedIn, YouTube

✰ het schrijven van een blog en/of vermelden in een nieuwsbrief

✰ mensen persoonlijk een berichtje sturen of even bellen die je het oprecht zou gunnen en waarvan je gelooft dat ze er ook wat aan zouden hebben

Vermeld er duidelijk bij dat ze of via jou moeten inschrijven of zeker jouw naam moeten vermelden bij inschrijving! In de toekomst zal ik dit via een betaald systeem doen met een unieke link maar voor deze eerste keer, doen we het even op deze manier.

Do's & dont's

Om het allemaal zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, heb ik een aantal regeltjes opgesteld:

✰ je mag GEEN extra korting geven bovenop het bedrag

✰ je mag WEL een extra cadeautje / service er bovenop aanbieden met een maximum waarde van €88! Bijvoorbeeld: een gratis coaching sessie bij jezelf ter aanvulling, een cadeau pakketje met essentiële oliën, etc. Dit geeft als extra voordeel dat ook jij mogelijk nieuwe klanten erbij zal krijgen en levens kan veranderen + extra inkomsten!

Je ziet, er is veel mogelijk zodra je gaat samen werken en elkaars talenten durft in te zetten!

Let's root for eachother and watch eachoter grow!

Ik weet voldoende en zeg  JA tegen dit affiliate programma!

Ik meld me graag aan!

Welkom bij het team!

bottom of page